Mindig is fiús lány volt Cody Herman, de csak házassága alatt fogalmazódott meg benne az, hogy ő valójában transzszexuális. Válása után hormonokat kezdett szedni, testépítő lett, most pedig a nemi átalakító műtéten is túl van. 

"Minden héten heti hat alkalommal edzettem, mindig két órát. Proteindiétán voltam, rengeteg csirkét és zöldséget ettem" - mesélt életmódjáról a Mirrornak Cody Harman transzszexuális testépítő. Azonban nem a kemény edzés és a diéta volt élete legnagyobb döntése. Nemrégiben esett át a nemi átalakító műtéten. 

Cody Herman azt mondja, már boldog, újra végigcsinálná a procedúrátForrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Images

Cody női séfként dolgozott Californiában, férjével pedig az interneten ismerkedett meg. Összeházasodtak, majd Németországba költöztek, de érezte, hogy valami nincs rendben életével, végül elváltak. Vallásos nevelésben részesült, attól félt, az emberek rájönnek, hogy meleg, ha nem megy férjhez. 

Miután elváltak, bevallotta családjának és barátainak, hogy a nőket szereti, majd azt is, hogy transzszexuális. Szülei elfogadták és támogatják Cody-t. A nemi átalakító műtéte óta már volt egy rövid kapcsolata egy nővel, de még keresi a szerelmet. További célja még, hogy személyi edző legyen, és segítse az embereket abban, hogy olyan testük legyen, amilyet akarnak.