Cody Harman testépítő nőnek született, most esett át a nemi átalakító műtéten: videó

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Images -
operáció műtét házasság transzneműek orvos transzszexualitás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is fiús lány volt Cody Herman, de csak házassága alatt fogalmazódott meg benne az, hogy ő valójában transzszexuális. Válása után hormonokat kezdett szedni, testépítő lett, most pedig a nemi átalakító műtéten is túl van. 

"Minden héten heti hat alkalommal edzettem, mindig két órát. Proteindiétán voltam, rengeteg csirkét és zöldséget ettem" - mesélt életmódjáról a Mirrornak Cody Harman transzszexuális testépítő. Azonban nem a kemény edzés és a diéta volt élete legnagyobb döntése. Nemrégiben esett át a nemi átalakító műtéten.

Cody Herman azt mondja, már boldog, újra végigcsinálná a procedúrát Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Images

Cody női séfként dolgozott Californiában, férjével pedig az interneten ismerkedett meg. Összeházasodtak, majd Németországba költöztek, de érezte, hogy valami nincs rendben életével, végül elváltak. Vallásos nevelésben részesült, attól félt, az emberek rájönnek, hogy meleg, ha nem megy férjhez.

Miután elváltak, bevallotta családjának és barátainak, hogy a nőket szereti, majd azt is, hogy transzszexuális. Szülei elfogadták és támogatják Cody-t. A nemi átalakító műtéte óta már volt egy rövid kapcsolata egy nővel, de még keresi a szerelmet. További célja még, hogy személyi edző legyen, és segítse az embereket abban, hogy olyan testük legyen, amilyet akarnak.

Cooky a szülés után is kívánja Debórát: szerinte, aki másként érez, az idiótahttp://www.life.hu/intim/20180301-cooky-a-szules-utan-is-kivanja-deborat-szerinte-aki-maskent-erez-az-idiota.htmlCooky és Debóra élete megváltozott kisfiuk születése után, de csakis a jó irányba. Ugyan apás szülés volt, a rádiós továbbra is a leggyönyörűbb nőként tekint barátnőjére, és nem is érti, más férfi miért nem kívánja a feleségét a szülés után. IntimOrigoNem tudni, hogy nyaral vagy dolgozik Andja Lorein, de jól érzi magát meztelenül (18+)http://www.life.hu/intim/20180228-nem-tudni-hogy-nyaral-vagy-dolgozik-andja-lorein-de-jol-erzi-magat-meztelenul-18.htmlEgzotikus tájakon pózol Andja Lorein modell. Azt nem tudni, hogy dolgozik vagy nyaral, mindenesetre nagyon jól érzi magát ruha nélkül. Intim--Megdöbbentek a nők, akik megtudták, hogy férjük meleg (18+)http://www.life.hu/intim/20180228-megdobbentek-a-nok-akik-megtudtak-hogy-ferjuk-meleg.htmlVan olyan feleség, aki hamarabb tudta, hogy férje homoszexuális, mint hogy bevallotta volna. De volt olyan is, aki megdöbbent, végül mégsem vállt el. Intim--Dús kebleivel hódít az amerikai modell, Abigail Ratchford: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20180228-dus-kebleivel-hodit-az-amerikai-modell-abigail-ratchford.htmlAz amerikai modell megadja férfirajongóinak azt, amire vágynak: lenge öltözékben mutatja meg elképesztő idomait. Dús keblei mindenkit megvadítanak. IntimOrigoMegkívánta a köztéri szobrot a férfi, szexelt is vele: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20180228-megkivanta-a-kozteri-szobrot-a-ferfi-szexelt-is-vele-video.htmlElképesztő videó került fel az internetre: egy férfi egy köztéri szoborral bonyolódott szexuális kapcsolatba. IntimOrigoEzért megy össze a hideg hatására a hímvessző (18+)http://www.life.hu/intim/20180227-ezert-megy-ossze-a-hideg-hatasara-a-himvesszo.htmlA hideg hatására a pénisz mérete csökkenhet, ez azonban természetes folyamat és csak ideiglenes. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.