Társat, férjet keres Bálint Emese, a 28 évesen is szűz színésznő, aki naponta több száz levelet kap kérőitől, azonban úgy tűnik, közülük is nehéz a választás. Most több tévétársasággal tárgyal azért, mert lehet, hogy egy műsoron keresztül szeretné megtalálni az igazit. 

"Napi több száz levelet kapok. Eddig csak olyan férfiak jelentkeztek, akikkel a randevúig sem jutottunk el" - mondta a Borsnak adott interjújában Bálint Emese színésznő, aki 28 évesen még szűz, soha nem csókolózott, szerelmes volt már, de mint mondta: reménytelenül. Levélben várta azon férfiak jelentkezését, akik úgy gondolták, egymás méltó társai lehetnének. 

Úgy tűnik, Bálint Emese tévéműsorban keresi majd az igazitForrás: balintemese.hu

Emese egyébként - mint mi is megírtuk - nem tervezte, hogy eddig megtartja tisztaságát, egyszerűen így alakult. A Borsnak azt mondta, egy igazi gáláns lovagra vágyik, aki arisztokratikus értékeket képvisel és ideális esetben a negyvenes éveiben jár. "A férjem legyen figyelmes, odaadó, őszinte, olyan, aki a tenyerén hordoz, és a csillagokat is lehozná értem az égről. Cserébe ezt természetesen én is megtenném" - fogalmazott a színésznő.

Bálint Emese szeretné azt is megmutatni, hogy így is lehet élni egy erkölcstelenségektől sem mentes világban, jelenleg több tévétásasággal is tárgyal lehetőségeiről.