Elképesztő sztorit mesélt el Pamela Anderson: elárulta, milyen orgiák zajlottak Hugh Hefner villájában.

Pamela Anderson egy interjúban elmesélte, hogy Playboy-nyusziként meghívást kapott Hugh Hefner egyik bulijába. Sokat gondolkodott előtte, mi is vár majd rá, ha belép a villa kapuján, de ami ott történt, arra nem volt felkészülve. A partin rengeteg fiatal nő vett részt, köztük sokan az egész estét meztelenül töltötték.

Pamela Andersont sokkolta, amikor rányitott Hugh HefnerreForrás: Getty Images

A most 50 esztendős modell egyszer csak észrevette, hogy néhányan felsétáltak az emeletre. Kíváncsi volt, vajon mi zajlik odafent és ő is felment, majd benyitott az egyik szobába. A látvány, ami ott fogadta, elképesztő volt: hét meztelen nőt látott, amint az ágyban kényezteti Hugh Hefnert.

Csak álltam ott az ágy végében és bámultam őket. Aztán egyszer csak észrevettem, hogy ők is engem néznek. Azt gondoltam, ez tényleg nem egy film, hanem a valóség. Távoznom kell." – idézi Pamela szavait a The Sun.

A modell még hozzátette, rengeteg furcsaságot látott még a villában, hatalmas tévéképernyőkön olyan jelenetek voltak láthatóak, amint a meztelen nők és Hefner babaolajjal kenegetik egymást.