Gwyneth Montenegro luxusprosti könyvet írt a szakma fortélyairól

luxusprosti prostituált könyv szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves Gwyneth Montenegro 12 évig dolgozott luxusprostiként, most pedig könyvet írt arról, hogyan kell sikeresen űzni ezt a szakmát, azonban írásából sokkal hétköznapibb dolgokat is kiolvashatunk. Fény derül például arra, hogy miért olyan hiszékenyek a nők, ha férfiakról van szó.

Tizenkét évig volt luxusprostituált Gwyneth Montenegro, aki most könyvet írt arról, hogyan lehet valaki jó ebben a szakmában. Gwyneth 12 éves pályafutása altt 10 eze férfival feküdt le, könyve azonban nemcsak az eszkort szakmáról szól, hanem arról is, miért olyan hiszékenyek a nők, ha férfiakról van szó - írja a Dailymail. Nemcsak saját szakmájáról van meg a határozott véleménye, hanem a férfiak és nők egymáshoz való viszonyáról is.

#gwynethmontenegro

Gwyneth Montenegro (@gwynethmontenegro) által megosztott bejegyzés,

A nő ma már párkapcsolati tanácsadóként is működik, tapasztalatai pedig arra a következtetésre juttatták, hogy a nők többsége sajnos túl hiszékeny. Úgy gondolja, hogy mivel a nők túlságosan emocionális lények, könnyen elhiszik, hogy egy férfi házasságot akar, amikor csak néhány alkalmi szexre vágyik. Éppen ezért szeretné megtanítani a nőket arra hogy felismerjék a bennük rejlő lehetőségeket és erejüket.

Megoldást jelenthet a korai magömlés problémájára a csiklandozás (18+)http://www.life.hu/intim/20180330-megoldast-jelenthet-a-korai-magomles-problemajara-a-csiklandozas-18.htmlSzeretnéd, hogy hosszabbak legyenek az együttlétek? Talán ez lehet a megoldás. Török tudósok ugyanis arra vonatkozóan végeztek kísérleteket, hogy a korai magömléssel küzdő férfiak milyen impulzusok hatására képesek hosszabban "kitartani". Lehet, hogy a megoldás egy kis csiklandozásban rejlik. Intim--A buli, ahol a mellbimbótapasz volt a legnépszerűbb öltözet: fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20180329-a-buli-ahol-a-mellbimbotapasz-volt-a-legnepszerubb-oltozet-fotok.htmlMellbimbótapasz és bugyi volt a legnépszerűbb viselet azon a kaliforniai partin, amit a napokban rendezett a divattervező, Kaila Methven. Intim--Meztelenül álltak modellt a diákok egy naptárhoz: fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20180329-meztelenul-alltak-modellt-a-diakok-egy-naptarhoz-fotok.htmlÉrdekes módját választották a jótékonykodásnak az egyik újzélandi egyetem diákjai: egy kalendáriumban dobták le ruháikat. IntimOrigoIlyen Stormy Daniels sztriptíztáncos műsora: így dugdossák a bankjegyeket a bugyijába (18+)http://www.life.hu/intim/20180328-ilyen-stormy-daniels-sztriptiztancos-musora.htmlStormy Daniels egy igen népszerű pornószínésznő, aki nemcsak felnőtt filmekben, hanem mozifilmekben is feltűnt már. Az ipartól azért el nem távolodott: lesifotókon látszik, hogyan dugdosnak pénzt a kiéhezett férfiak a pornós bugyijába. Intim--Szexuális kapcsolatot kezdeményezett diákjával a tanárnő, most bíróság elé állt (18+)http://www.life.hu/intim/20180327-szexualis-kapcsolatot-kezdemenyezett-diakjaval-a-tanarno-most-birosag-ele-allt.htmlEgy férjnél lévő tanárnő orálisan kényeztette 13 éves diákját az osztályteremben és meztelen fotókat is küldött neki magáról. Most bíróság elé állt. Intim--Összeházasodott Anglia egyik legnépszerűbb transznemű párja: fotóhttp://www.life.hu/intim/20180327-osszehazasodott-anglia-egyik-legnepszerubb-transznemu-parja-foto.htmlHázasságot kötött egymással Anglia egyik legnépszerűbb transznemű párja, Jake és Hannah. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.