A 39 éves Gwyneth Montenegro 12 évig dolgozott luxusprostiként, most pedig könyvet írt arról, hogyan kell sikeresen űzni ezt a szakmát, azonban írásából sokkal hétköznapibb dolgokat is kiolvashatunk. Fény derül például arra, hogy miért olyan hiszékenyek a nők, ha férfiakról van szó.

Tizenkét évig volt luxusprostituált Gwyneth Montenegro, aki most könyvet írt arról, hogyan lehet valaki jó ebben a szakmában. Gwyneth 12 éves pályafutása altt 10 eze férfival feküdt le, könyve azonban nemcsak az eszkort szakmáról szól, hanem arról is, miért olyan hiszékenyek a nők, ha férfiakról van szó - írja a Dailymail. Nemcsak saját szakmájáról van meg a határozott véleménye, hanem a férfiak és nők egymáshoz való viszonyáról is. 

#gwynethmontenegro

Gwyneth Montenegro (@gwynethmontenegro) által megosztott bejegyzés,

A nő ma már párkapcsolati tanácsadóként is működik, tapasztalatai pedig arra a következtetésre juttatták, hogy a nők többsége sajnos túl hiszékeny. Úgy gondolja, hogy mivel a nők túlságosan emocionális lények, könnyen elhiszik, hogy egy férfi házasságot akar, amikor csak néhány alkalmi szexre vágyik. Éppen ezért szeretné megtanítani a nőket arra hogy felismerjék a bennük rejlő lehetőségeket és erejüket.