Megyeri Csillát kamerával figyelteti párja A Nagy Duett alatt

A Nagy Duett szex Megyeri Csilla Gergely Róbert féltékenység bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duettben való szereplése miatt Megyeri Csilla Budapestre költözött Debrecenből, párja azonban nem tudott vele jönni. Zsolti kamerát szereltetne a pesti lakásba, Csilla azt mondja: ez feldobhatja a szexuális életüket is. 

Megyeri Csilla az Ázsia Expressz után A Nagy Duettben is megmutathatja magát, karrierje beindulása miatt azonban ott kellett hagynia a debreceni szerelmi fészket és párja, Zsolti nélkül költözik Budapestre.

"Ha ezt most átvészeljük, örökre együtt amradunk, és bár házassághoz nem ragaszkodom, belekezdhetünk a családalapításba" - mondta a Ripostnak Megyei Csilla, aki A Nagy Duettben Gergely Robival áll majd a zsűri elé. Zsolti azonban meglepő kéréssel fordult hozzá, kamerát szereltetne abba a budapesti lakásba, amelyben Csilla lakik majd.

Megyeri Csilla nem bánja a kamerát Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Erős a bizalom köztünk, ezért kicsit meglepett, amikor Zsolti azzal állt elő, hogy be akarja kamerázni a pesti lakásunkat. Azt mondja azért, hogy láthassa a kutyánkat, amikor nagyon hiányzik neki, de szerintem engem akar ellenőrizni. Egyébként megengedem neki, mert úgysem láthat semmi kompromittálót. A szexuális életünket viszont fellendíthetné egy ilyen kütyü. Már el is képzeltem, ahogy a külön töltött estéinken online táncolok neki, hogy messzebb ne menjek..." - fogalmazott a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.