Mádai Vivien habok között mutatta meg a testét

Playboy szexi kád fürdőruha Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien bevállalt egy szexi fotózást: egy fürdőkádban, habok között kapták lencsevégre a csinos műsorvezetőt.

A Playboy számára készítettek Mádai Vivienről egy pikáns fotósorozatot. A csinos műsorvezető azonban szégyenlős nő révén ezúttal sem szabadult meg minden ruhájától, a képeken egy hófehér fürdőruhában látható, amint épp habfürdőt vesz.

Elsődleges és másodlagos szexuális jegyek nem fognak látszani, ez egy nagyon klassz és szexi fotózás lesz, de nem akartuk levetkőztetni, tudjuk, hogy ő egy komolyabb hölgy ennél" – nyilatkozta a magazin főszerkesztője, Bús István.

A sztáranyuka a TV2 riportereinek elárulta, végre sikerült megtalálnia a lelki egyensúlyát, rendszeresen edz és egészséges életmódot folytat. Mint mondja, párjával előbb-utóbb újra belevágnak a babaprojektbe is.

Természetesen én nagyon szeretnék kistestvért Zéninek, de azt gondolom, hogy erre nem a mostani időszak a legmegfelelőbb. Napirenden van, de még nem most." - árulta el Mádai Vivien.

Demcsák Zsuzsa szerelmes: párkapcsolatban él az egykori tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20180423-demcsak-zsuzsa-parkapcsolatban-el-vallott-az-egykori-teves.htmlDemcsák Zsuzsáról nem sokat tudni, mióta eltűnt a képernyőről, ám most az RTL Klub reggelijében vallott a műsorvezető: elárulta párkapcsolatban él! TV + SztárokOrigoMajka bejelentést tett: megdöntötték a jegyeladási rekordokathttp://www.life.hu/sztarok/20180423-majka-bejelentest-tett-megdontottek-a-jegyeladasi-rekordokat.htmlMajka hatalmas örömhírről és büszkeségről számolt be Facebook-oldalán: nem lehet már jegyet venni koncertjére, ugyanis rekordidő alatt elkelt az összes! Ez még a külföldi sztároknak sem sikerült, csak neki.TV + Sztárok--Közös szelfivel köszöntötte férjét, Shane-t születésnapja alkalmából Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180423-kozos-szelfivel-koszontotte-ferjet-shanet-szuletesnapja-alkalmabol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka egy közös szelfivel köszöntötte születésnapja alkalmából Shane Tusupot a közösségi oldalán. A pár jelenleg Japánban tartózkodik. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNagy Duett: Megyeri Csilla csalódott Pápai Jociban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-nagy-duett-megyeri-csilla-csalodott-papai-jociba.htmlNem ment zökkenőmentesen Megyeri Csilla és Gergely Róbert vasárnapi Nagy Duettes produkciója, Csillát ugyanis több váratlan probléma is kizökkentette. Először kiesett a füléből a füles, így nem hallotta tovább a zenei alapot, majd arra lett figyelmes, hogy kezd lebomlani róla a ruha. A műsor után még azért aggódott, hogy nem mutatott-e többet magából a kelleténél. Persze a pontokban is meglátszott, hogy nem lett tökéletes az előadás, az egyik zsűriben csalódott is Csilla. „Pápai Jociba csalódtam" – mondta a Life.hu riporternek, Domszky Lacinak és persze azt is elárulta, hogy miért. TV + SztárokOrigoNagy Duett: Pumped Gabo és Marcellina nyilatkoztak a kiesés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-nagy-duett-pumped-gabo-es-marcellina-nyilatkoztak-a-kieses-utan.htmlA Nagy Duett első kiesője Pumped Gabo és Marcellina párosa volt. Az énekesnő mosolyogva viselte a vereséget, Gabo azonban helyette is búslakodott. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta a celeb, hogy ez most neki egy hatalmas törés, és nem is akar úgy tenni, mintha nem az lenne. „Ez most rossz" – vallotta be Gabo, aki teljesen magába roskadt az eredmény miatt. Azt azért még ki lehetett húzni belőle, hogy mihez kezd az így felszabadult idejével. TV + SztárokOrigoFotók Dopeman és barátnője autóbalesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180423--fotok-dopeman-es-baratnoje-autobaleseterol.htmlDopeman és barátnője durva balesetet szenvedtek, pénteken: csaknem frontálisan ütköztek egy másik autóval. A rapper Facebook-oldalán is elmondta a karambol részleteit. Állítása szerint a szembejövő elaludt a volánnál. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.