Pilát Gábor: "Jobban jársz, ha nem élvezni akarod az életet, hanem megtapasztalni azt"

Forrás: Shutterstock -
dualizmus Pilát Gábor belső hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önismeret nem átruházható tulajdonság. Amennyiben viszont megszerzed, és hű vagymagadhoz, nem félsz többet a valóságtól. Nemhogy könyvekre, még szavakra sem leszszükséged a magadba vezető úton. A szavak ugyanis sosem tudják pontosan közvetíteni ésleírni a valóságot, azt meg kell élned. Olyan hitre sem vagy rászorulva, ami eredményeket várel.

A belső motivációd a fontos, nem a módszer. Bármit és bárhogy is teszel, ha azt a megismerés
és az igazság érdekében teszed, akkor az a megismerés és az igazság felé visz. Amennyiben az élet élvezetét tűzöd ki célként magad elé, és kitartóan dolgozol érte, meg fogod kapni. Azzal viszont számolnod kell a világ dualitásából fakadóan, hogy szenvedés is jár mellé. Ezért jobban jársz, ha nem élvezni akarod az életet, hanem megtapasztalni és megélni. Ehhez az elején kell ugyan egy kis bátorság, de tudnod kell, hogy ami ebben visszatarthat, az csupán a félelemből fakadó bizonytalanság.

Jobban jársz, ha nem élvezni akarod az életet, hanem megtapasztalni azt Forrás: Shutterstock

Amíg a test marad az elsődleges tényező, addig az elme másodlagos lesz, és az azon túli birodalom láthatatlan marad. Első lépésben hát tanulj meg hallgatni. Ebben a csendben könnyen megérted a kapcsolatot a szó és annak jelentése között, és azt, hogy az Élet és Te egyek vagytok.

Pilát Gábor

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.

Satisfyer Men – Egy legenda nyomában (18+)http://www.life.hu/intim/20180503-satisfyer-men-maszturbator-teszt-dori-es-krisztian-kiprobalta.htmlHogy mi kell a szexben egy igazi férfinak? Nos, bármi legyen is a válasz erre az örökérvényű kérdésre, azt Rocco Siffredi, minden idők legismertebb férfi pornószínésze egészen biztosan tudja! Lássuk hát, hogyan teljesít a legenda közreműködésével kifejlesztett maszturbátor éles helyzetben! IntimOrigoPilát Gábor: "Az egó egy csaló"http://www.life.hu/intim/20180503-pilat-gabor-az-egorol.htmlÉrzelmeid, értelmed paravánja mögött ott lapul a hamis énképed, vagyis az egód. Az egó egyálarc, amely mögé rejtőzöl, mert elhiteti veled, hogy félned kell a környezettől, és azt is, hogyő lesz a védelmeződ a világban. Mivel az egó nem a valódi lényed, hanem egy szélhámos,ezért félelemben él. Folyamatosan elismerésre, visszaigazolásra és hatalomra vágyik, amit alegjobban úgy tud megkapni, hogy uralkodik rajtad és irányít téged. IntimOrigoPilát Gábor: "Sose félj szeretni!"http://www.life.hu/intim/20180417-pilat-gabor-a-felelemrol.htmlHajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a vágyaink vezérelnek, miközben csupán áldozunk a félelem oltárán. Vágyunk egy boldog kapcsolatra, de félünk szeretni, vagy benne maradunk a boldogtalanságban, mert félünk az egyedülléttől. IntimOrigoPilát Gábor: "Sose hazudj a szeretetről"http://www.life.hu/intim/20180411-pilat-gabor-a-csend-erejerol-es-a-szeretet-erejerol.htmlA sikert és gazdagságot szinte mindenki vágyja, célként azonban kevesen tűzik ki maguk elé. Még kevesebben indulnak el felé, és közülük is sokan lemorzsolódnak az úton. És talán a legnehezebb helyzetben azok vannak, akik célba érnek, de menet közben nem tanulnak meg szerénynek és szegénynek lenni. IntimOrigoPilát Gábor: "Sose félj szeretni!"http://www.life.hu/intim/20180417-pilat-gabor-a-felelemrol.htmlHajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a vágyaink vezérelnek, miközben csupán áldozunk a félelem oltárán. Vágyunk egy boldog kapcsolatra, de félünk szeretni, vagy benne maradunk a boldogtalanságban, mert félünk az egyedülléttől. IntimOrigoRégi idők szexszimbólumai: az 1960-as évek és Twiggyhttp://www.life.hu/intim/20180403-regi-idok-szexszimbolumai-1960-as-evek-es-twiggy.htmlCikksorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk: mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak? A legújabb részben az 1960-as évek szexuális forradalmába és divatvilágába látogatunk el. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.