32 éves szűz nő vallott arról, miért őrzi az ártatlanságát

Forrás: Thinkstock -
szex szüzesség Ausztrália vallomás szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 32 éves névtelenséget kérő ausztrál nő elárulta, milyen érzés a mai napig szűznek lenni.

Soha nem feküdt le senkivel és még csak nem is csókolózott az a 32 éves nő, aki most azt is elárulta, miért nem vesztette még el a szüzességét. Úgy gondolja, ebben semmi szégyellnivaló nincs, jól érzi magát a bőrében, és szerinte igenis vonzó.

Sajnos ennek ellenére mások már többször megbántották, beszólogattak neki, egyszer például, amikor megjelent egy buliban, valaki felkiáltott: „itt jön a szűz!". Emellett már rengetegszer a fejéhez vágták, hogy túlságosan válogatós, de szerencsére mindez lepereg róla, azt mondja, ezt csak azok az emberek mondogatják neki, akik nem ismerik őt eléggé.

Az ausztrál nő 32 évesen is szűz Forrás: Thinkstock

Én nem szégyellem magam, inkább azoknak kellene, akik folyamatosan hazudnak és megcsalják a párjukat. Ez nem egy tudatos döntés a részemről, én is olyan vagyok, mint a többség, vágyom egy olyan emberre, aki szeret és tisztel" - idézi a nőt a Mirror.

Mint mondja, többen is próbálták már elcsábítani, akik közül volt, aki párkapcsolatban élt és ez nagyon felháborította őt. Más esetekben pedig, amikor randizott valakivel, egyszerűen csak nem érezte azt a bizonyos szikrát.

Két alkalommal volt egyébként szerelmes, de mindkétszer, amikor megvallotta érzéseit a kiszemelt férfinak, elutasításra talált.

Pilát Gábor: Összetett sors házasságban élnihttp://www.life.hu/intim/20180529-pilat-gabor-a-jo-hazassagrol.htmlA szerelem mámora fokozza a vágyat, hogy párkapcsolatban élj, elmúlása pedig igazolást ad arra, hogy csupán áldozat voltál. Áldozat, akivel hiszékenységében és ártatlanságában elhitették, hogy a komoly és felelősségteljes ember legfőbb célja a házasság és a gyermeknemzés. IntimOrigo5 dolog, ami nem tesz jót a pénisznek (18+)http://www.life.hu/intim/20180529-5-dolog-ami-nem-tesz-jot-a-penisznek.htmlHa nem szeretnél a szexről lemondani, óvd a nemi szervedet. Ezt többféle módon megteheted, érdemes például olyan hétköznapi dolgokat is elkerülnöd, amelyek árthatnak legbecsesebb testrészednek. Hogy pontosan miről is beszélünk? Olvasd el a cikkünket! IntimOrigoEz a hét lépés juttat el a többszörös orgazmushoz (18+)http://www.life.hu/intim/20180529-ez-a-het-lepes-juttat-el-a-tobbszoros-orgazmushoz.htmlA többszörös orgazmus az egyik legcsodálatosabb dolog, ám sok nő hiába lenne képes rá, nem tapasztalja meg, pedig nem olyan bonyolult, íme, a titka.IntimThinkstockFélmeztelenül pózol a fotelben Rhian Sugden modell: fotóhttp://www.life.hu/intim/20180528-felmeztelenul-pozol-a-fotelben-rhian-sugden-modell-foto.htmlMerész fotót posztolt közösségi oldalára Rhian Sugden modell: félmeztelenül pózol egy fotelben. IntimOrigoEltüntette a mellbimbóit Tolvai Renátahttp://www.life.hu/intim/20180526-eltuntette-a-mellbimboit-tolvai-renata-enekesno.htmlKétszer is lefotózta magát ugyanabban a ruhában Tolvai Reni. A különbség, az egyik fotón visel melltartót, ám a másikon is kikerüli a bimbóvillantást, hogy az Instagram szabályainak megfeleljen. Íme, nézzétek. IntimOrigoErotika kendőzetlenül: Milo Manara rajzaiba belepirulsz (18+)http://www.life.hu/intim/20180525-erotika-kendozetlenul-milo-manara-rajzaiba-belepirulsz.htmlMilo Manara erotikus képregényeivel vált világhírűvé. Cikkünkben most mutatunk néhányat a rajzai közül! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.