Egy 32 éves névtelenséget kérő ausztrál nő elárulta, milyen érzés a mai napig szűznek lenni.

Soha nem feküdt le senkivel és még csak nem is csókolózott az a 32 éves nő, aki most azt is elárulta, miért nem vesztette még el a szüzességét. Úgy gondolja, ebben semmi szégyellnivaló nincs, jól érzi magát a bőrében, és szerinte igenis vonzó.

Sajnos ennek ellenére mások már többször megbántották, beszólogattak neki, egyszer például, amikor megjelent egy buliban, valaki felkiáltott: „itt jön a szűz!". Emellett már rengetegszer a fejéhez vágták, hogy túlságosan válogatós, de szerencsére mindez lepereg róla, azt mondja, ezt csak azok az emberek mondogatják neki, akik nem ismerik őt eléggé.

Az ausztrál nő 32 évesen is szűzForrás: Thinkstock

Én nem szégyellem magam, inkább azoknak kellene, akik folyamatosan hazudnak és megcsalják a párjukat. Ez nem egy tudatos döntés a részemről, én is olyan vagyok, mint a többség, vágyom egy olyan emberre, aki szeret és tisztel" - idézi a nőt a Mirror.

Mint mondja, többen is próbálták már elcsábítani, akik közül volt, aki párkapcsolatban élt és ez nagyon felháborította őt. Más esetekben pedig, amikor randizott valakivel, egyszerűen csak nem érezte azt a bizonyos szikrát.

Két alkalommal volt egyébként szerelmes, de mindkétszer, amikor megvallotta érzéseit a kiszemelt férfinak, elutasításra talált.