Intimtetkót csináltatott Gáspár Evelin: fotó

motívum tetoválószalon Gáspár Evelin intimtetoválás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intimtetkót varratott magára Gáspár Evelin, a végeredményt pedig meg is villantotta közösségi oldalán.

Gáspár Evelin egy tetoválószalonból jelentkezett be. Kiderült, hogy egy Hamza-kezet varrat magára, nem is akárhova, viszonylag intim testtájra: a hónalja alá, az oldalára. Követőinek részletesen beszámolt a folyamatról, először melltartóban mutatta meg a motívum körvonalait, majd pedig a végeredményről is feltöltött egy fotót.

Így készült Gáspár Evelin tetoválása Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Hamsa protected. Artist: @black.minimal.tattoo

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

A VOLT Fesztivál himnusza továbbra sem tetszik az embereknek: a régit akarjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-a-volt-fesztival-himnusza-tovabbra-sem-tetszik-az-embereknek-a-regit-akarjak.htmlMajka, Pápai Joci és Curtis közösen alkották meg idén a VOLT Fesztivál himnuszát, ám a dal nem nyerte el mindenki tetszését. Néhány fesztiválozó egyenesen bojkottálja a számot, csak a régieket hajlandók elénekelni. TV + SztárokOrigoImádja Csuti Kulcsár Edina hatalmasra duzzadt melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180626-imadja-csuti-kulcsar-edina-hatalmasra-duzzadt-melleit-terhesseg.htmlAlaposan kikerekedett a terhesség alatt Kulcsár Edina, amit egyáltalán nem bán kedvese, Csuti. TV + Sztárok--Havas Henrik kihagyja azt ATV-vel szembeni tárgyalásának első napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-havas-henrik-kihagyja-targyalasanak-elso-napjat.htmlHavas Henrik nem vesz részt at ATV elleni tárgyalásának első napján, de ez nem azt jelenti, hogy békét kötne. Elárulta, miért nem megy el. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVajna Timi felvette, ahogy Andy Vajna horkol és meg is osztotta közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-vajna-timi-felvette-ahogy-andy-vajna-horkol-es-meg-is-osztotta-kozossegi-oldalan.htmlVajna Timi egyre több intim pillanatot oszt meg életéből. Ezúttal azt mutatta meg követőinek, hogy sem ő sem a macskája nem tudott aludni Andy horkolásától. TV + SztárokOrigoHujber Feri eltűnt: állítólag egy londoni étteremben látták felszolgálnihttp://www.life.hu/sztarok/20180626-hujber-feri-eltunt-allitolag-egy-londoni-etteremben-lattak-felszolgalni.htmlHujber Feriről április óta semmi hír. Akkor közölte közösségi oldalán, hogy befejezi és átvonul egy másik oldalra, azóta senki sem tudja, mi lehet vele. Kollégái és barátai sem tudják őt elérni.TV + Sztárok--Kozso és szerelme moziban csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kozso-es-szerelme-moziban-csokoloztak-foto.htmlKozso mindig titokzatos, ha a magánéletéről van szó. Ezúttal azonban egy szerelmes, csókolózós fotót posztolt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.