Adil Rami francia labdarúgó nem csak azért érdekes, mert jelenleg az Olympique de Marseille hátvédje és a francia válogatott tagja. Hanem azért is, mert a 32 éves klasszis jelenlegi barátnője nem más, mint Pamela Anderson.

Szexszimbólum a lelátón

Sajtóhírek szerint Pamela Anderson idén februárban jelentette be, hogy valóban egy párt alkotnak Adil Rami focistával, sőt, már tavaly nyár óta együtt vannak. 2017 májusában mutatták be őket egymásnak a monacói Forma-1-es futamon, azóta pedig a köztük lévő 18 év korkülönbség ellenére dúl a szerelem.

Így festett az 51 éves Pamela Anderson 2018 márciusábanForrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

18 évvel fiatalabb pasija segít Pamela Andersonnak átvészelni a menopauzát című cikkünkben számoltunk be róla, hogy a páros sokáig nem akarta nagy dobra verni kapcsolatát. Pamela végül Adil kedvéért Párizsba költözött, ezáltal pedig a klimaxnak is búcsút intett. "Ő nem beszél jól angolul, én nem beszélek jól franciául, de a testbeszédünkkel remekül kommunikálunk" - nyilatkozta korábban Pamela Anderson.

Adil Rami 2018 júliusában Moszkvában, a foci vb-nForrás: Sputnik/Anton Denisov

"Védeni akarjuk a szerelmünket. Annyi hamis párkapcsolatot látok magam körül, ők csak arra vágynak, hogy észrevegyék őket és írjanak róluk" - mondta akkor.

Adil Rami egyébként kétgyermekes apuka

Rami korábban Sidonie Biémont fehérnemű-modellel élt együtt, akitől ikergyermekei születtek:

#mylove ❤️ #sons #dayoff #recovery #teamrami #babies #life #paris #shoes ⚪️ have a good week-end everybody

Adil Rami (@adilrami) által megosztott bejegyzés,

Perfect day with my loves ❤️ ... #famille #dayoff #relax #rechargelesbatteries #sunonparis ☀️ M&Z ✨❤️ dieu merci

Adil Rami (@adilrami) által megosztott bejegyzés,

Hogy Pamela ott lesz-e vasárnap délután a Luzsnyiki Stadionban a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjében, egyelőre nem lehet tudni.