Pilát Gábor házasság nők férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyesek szerint Isten azért választotta szét a nemeket, hogy a házasságban ismét összehozza őket.

Jézusnak szigorú hozzáállása van a házassághoz:

(Márk 10:11-12)

A tanítványok, mint általában az emberek, az emberi gyarlóság oldaláról közelítették meg a kérdést: amennyiben a házasság végleges, és a tévedéseket lehetetlen helyrehozni, akkor miért nem jobb megoldás egyáltalán nem házasodni?

Egyesek szerint Isten azért választotta szét a nemeket, hogy a házasságban ismét összehozza őket Forrás: Shutterstock

Jézus erre a kérdésre nem adott közvetlen választ, a tanítása talán túl szigorú lett volna a bűnbe esett emberiség számára.

Máté apostol, aki egyike volt Jézus első követőinek, megengedőbben nyilatkozott a tanítványoknak a tanításról:

(Máté 19:12)

Valószínűleg manapság még megengedőbben fogalmazunk, de abból talán egy jottányit sem engedhetünk, hogy velünk közös, de minimum hasonló értékrendet követő társat válasszunk magunknak.

Ez a világ a vágyak és félelmek lakhelye. Költözhetsz bármely részére a Földnek, ezek mint a testet az árnyék, mindig követni fognak, így a békéd is csupán töredékes lehet. Létezik azonban egy hely, pontosabban fogalmazva egy állapot, ahol nem kell könnyekkel fizetned az örömért, nem szükséges senkinek bebizonyítanod a rátermettségedet, és arról sem kell tanúbizonyságot tenned, hogy a kapuhoz érve alkalmas vagy a bebocsátásra. Az ajtó kulcsa most is a kezedben van, mint ahogy mindig is ott volt, azonban két dolgot meg kell tenned. Állandó lakhelyként be kell költöznöd a jelenbe, és fel kell ébredned abból az álomból, ahol az elme az altató.
Less be egy igazi szexcirkuszba (18+)http://www.life.hu/intim/20180716-less-be-egy-igazi-szexcirkuszba.htmlCirkuszban ezentúl nem csak a gyerekek szórakozhatnak jól: Angliában immár megnyitotta kapuit a felnőtteknek szóló szexcirkusz. IntimOrigoMenstruációs bulit tartanak a brit anyák a lányaiknakhttp://www.life.hu/intim/20180716-menstruacios-bulit-tartanak-a-brit-anyak-a-lanyaiknak.htmlAz ünneplésre mindig lehet valamilyen okot találni, ám a legújabb trend elég bizarrnak tűnik: menstruációs bulit tartanak a brit anyák a lányaiknak, és nem is véletlenül! Intim--Orvosok figyelmeztetnek: szuperbaktériummá válhat egy nemi úton terjedő betegség (18+)http://www.life.hu/intim/20180716-orvosok-figyelmeztetnek-szuperbakteriumma-valhat-egy-nemi-uton-terjedo-betegseg.htmlEgy veszélyes nemi betegség terjedésére hívják fel a figyelmet az orvosok. IntimOrigoMeztelen képekkel zaklatják a politikusnak állt Rokker Zsolttit (18+)http://www.life.hu/intim/20180716-meztelen-kepekkel-zaklatjak-a-politikusnak-allt-rokker-zsolttit.htmlMióta politikus lett, állandóan szexuális ajánlatokat kap Rokkel Zsolti, azaz Erdei Sándor.IntimOrigoFoci vb: Íme Hugo Lloris francia kapus felesége, Marinehttp://www.life.hu/intim/20180714-hugo-lloris-francia-kapus-felesege-marine-lloris.htmlMivel az 51 esztendős Pamela Anderson Adil Rami francia labdarúgóval jár, mindenki azzal van elfoglalva, hogy vajon a Baywatch sztárja mikor bukkan fel végre a lelátón. Érdemes azonban jobban körülnézni a francia válogatott sztárjainak kedvesei között, ugyanis a kapus, Hugo Lloris felesége, Marine Lloris is csodaszép. Intim--Meztelen képet készített szerelméről Berki Krisztián: Mazsit csak egy apró lepedő takarjahttp://www.life.hu/intim/20180714-meztelen-kepet-keszitett-szerelmerol-berki-krisztian-mazsit-csak-egy-apro-lepedo-takarja.htmlBerki Krisztián és szerelme, Mazsi jelenleg nyaralásukat töltik. Ahogy azt a life.hu is megírta, luxuskörülmények között pihennek. Ezúttal azonban nem a fényűzést, hanem egy intim pillanatot mutattak meg. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.