testszégyenítés szex meztelen vetkőzés Nadia Bokody szakértő szexológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert szexszakértő, Nadia Bokody elárulta, miért meztelenkedik közösségi oldalán állandóan.

A botrányos kijelentéseivel és szexi fotóival is ismertté vált szexológus, Nadia Bokody a DailyStarnak adott interjújában elárulta, miért meztelenkedik állandóan.

A saját szexpozitív weboldalam megtanított arra, hogy legyek büszke a testemre, valamint arra, hogy lehetek egyszerre okos, szexi és sikeres. Sajnos a kultúránkban még ma is úgy nevelik a fiatal fiúkat, hogy azok a nők, akik levetkőznek, azok prostik... De pont a negatív kommentek azok, amelyek megerősítenek engem abban, hogy jól teszem, amit csinálok."

Being comfortable in your own skin is the greatest act of rebellion in our image obsessed culture. Go on, be a rebel today.

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

Nadia beszélt arról is, hogy küzd a megbélyegzés és a megszégyenítés ellen. Mint mondja, a nőnek szeretnie kell a saját testét, függetlenül attól, hogy milyen is az.

When Bae asks what's for dinner tonight. . . : @popmyeyes

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

A valóság az, hogy minden test értékes és gyönyörű. Nagyon fontos, hogy lázadjunk a testszégyenítő kultúra ellen és legyünk hitelesek. Érezzük jól magunkat a bőrünkben!"

New fave toy. It's so prettayyyy.

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

A szexszakértő hozzátette, az Instagram egy remek platform arra, hogy eszméjét hirdesse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.