A pasik szerint egy jó szerető ismérve: hosszú haj és kiváló humor

Forrás: Thinkstock -
pasik megcsalás szerető humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy felmérés során kiderült, a hűtlen férfiak milyen hölgyekkel bújnak szívesen ágyba.

5000 hűtlen férfit faggattak ki egy felmérés során nemrég. A csalárd úriembereknek arról kellett nyilatkozniuk, szerintük hogyan is néz ki egy tökéletes szerető. Külső és belső tulajdonságokat egyaránt meg kellett adniuk – számolt be róla a DailyMail.

Hosszú haj és jó humor fontos a férfiaknak Forrás: Thinkstock

42,3 százalék azt mondta, a szeretőnek legyen hosszú haja, míg 40,8 százalék a telt idomokat részesíti előnyben. A szép szemek is igen csábítókat, ez az opció 33,5 százalékot kapott, míg a magas testalkat 30,6 százalékot gyűjtött be.

Ami a belső tulajdonságokat illeti, a férfiak 67,7 százaléka szereti, ha szeretője kiváló humorérzékkel rendelkezik. 51,3 százalék szavazott arra, hogy a hölgy legyen kalandvágyó, 45 százalék fiatal kedvest szeretne magának, míg 38,2 százalék a romantikus nőket kedveli.

David és Noah nyitott kapcsolatban él: a férfi 300 nővel feküdt lehttp://www.life.hu/intim/20180827-david-es-noah-nyitott-kapcsolatban-el-a-ferfi-300-novel-fekudt-le.htmlDavid és Noah négy éve él nyitott kapcsolatban. A férfi hetente három nővel fekszik le, de így is boldogok. IntimOrigoSzűz srác jelentkezett a pucér társkeresőbe: elmesélte egyetlen szexuális jellegű élményét (18+)http://www.life.hu/intim/20180825-szuz-srac-jelentkezett-a-pucer-tarskeresobe-elmeselte-egyetlen-szexualis-jellegu-elmenyet.htmlSzűz srác jelentkezett a pucér társkeresőbe, és elmesélte élete első és eddig egyetlen szexuális jellegű élményét. IntimOrigoÍme, a hét leggyakoribb péniszforma (18+)http://www.life.hu/intim/20180825-ime-a-het-leggyakoribb-peniszforma.htmlA pénisz mérete sokszor vitatott téma, de a férfiak hímvesszőjének nemcsak a hossza, hanem a formája is igen változatos. Íme, a hét leggyakoribb. Intim--Ha te is a pénztárcádban tartod az óvszert, sürőgsen vedd ki onnan!http://www.life.hu/intim/20180825-ha-te-is-a-penztarcadban-tartod-az-ovszert-surosen-vedd-ki-onnan.htmlA legtöbb férfi a pénztárcájának egyik zsebében tartja az óvszert, ez azonban nem a legmegfelelőbb hely. Elmondjuk, miért.Intim--Évekig próbálkozott a kínai házaspár gyermeknemzéssel, sikertelenül: megdöbbentő az oka (18+)http://www.life.hu/intim/20180825-evekig-probalkozott-a-kinai-hazaspar-gyermeknemzessel-sikertelenul-megdobbento-az-oka.htmlÉveken keresztül próbálkozott a fiatal házaspár a gyermeknemzéssel, de nem sikerült. Ellátogattak egy orvoshoz, hogy kiderüljön, mi lehet a baj, ám attól még az orvos álla is leesett, amit a vizsgálat közben felfedezett. IntimThinkstockŐ Nagy-Britannia legnagyobb mellű nője: fotókhttp://www.life.hu/intim/20180824-o-nagybritannia-legnagyobb-mellu-noje.htmlNicki Valentina Rose mindössze 26 éves és ő Nagy-Britannia legnagyobb mellű nője. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.