Cikkünkben most eláruljuk, mely ételeket érdemes kerülnöd, ha egy romantikus éjszakára vagy egy jól sikerült randira vágysz.

Akár randira mész, akár egy forró éjszakát szeretnél a kedveseddel tölteni, bizonyára szeretnéd, hogy a leheleted friss maradjon. Ennek érdekében lehet, hogy bekapnál gyorsan egy rágógumit, de mint kiderült, ez nagyon rossz ötlet. A The Sun azt írja, a rágással és a levegő lenyelésével ugyanis puffasztja a gyomrot és bélgázok kialakulását is eredményezheti.

Nézzük, mit érdemes még kerülnöd az együttlét előtt!

Alkohol

Kis mennyiségű alkoholfogyasztás jó ötletnek tűnhet, hiszen felszabadult leszel tőle, túlzásba véve azonban csökkentheti a szexuális teljesítményt. Emellett rossz hangulatot is okozhat, és bélgázok termelődését is elősegíti.

Vörös hús

A vörös húsok extra feladatot adnak a gyomrodnak, ezt ugyanis igen nehéz megemészteni. Emellett a "nehéz has" érzés levertséghez és fáradtsághoz vezethet.

Brokkoli

Persze antioxidánsai révén számtalan jótékony hatása van a brokkoli fogyasztásának, mégsem jó választás szeretkezés előtt, ugyanis bélgázokat eredményez.

A brokkoli sem túl jó választásForrás: Thinkstock

Sajt

A tejtermékek megölik a libidót, emellett puffasztanak és gázokat termelnek.

Medvecukor

Meglepő, de a medvecukor túlzásba vitt fogyasztása csökkenti a libidót egy kutatás szerint.