Ezeket az ételeket semmiképp ne fogyaszd szeretkezés előtt

Forrás: Thinkstock -
szex alkohol puffadás brokkoli bélgáz étkezés sajt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cikkünkben most eláruljuk, mely ételeket érdemes kerülnöd, ha egy romantikus éjszakára vagy egy jól sikerült randira vágysz.

Akár randira mész, akár egy forró éjszakát szeretnél a kedveseddel tölteni, bizonyára szeretnéd, hogy a leheleted friss maradjon. Ennek érdekében lehet, hogy bekapnál gyorsan egy rágógumit, de mint kiderült, ez nagyon rossz ötlet. A The Sun azt írja, a rágással és a levegő lenyelésével ugyanis puffasztja a gyomrot és bélgázok kialakulását is eredményezheti.

Nézzük, mit érdemes még kerülnöd az együttlét előtt!

Alkohol

Kis mennyiségű alkoholfogyasztás jó ötletnek tűnhet, hiszen felszabadult leszel tőle, túlzásba véve azonban csökkentheti a szexuális teljesítményt. Emellett rossz hangulatot is okozhat, és bélgázok termelődését is elősegíti.

Vörös hús

A vörös húsok extra feladatot adnak a gyomrodnak, ezt ugyanis igen nehéz megemészteni. Emellett a "nehéz has" érzés levertséghez és fáradtsághoz vezethet.

Brokkoli

Persze antioxidánsai révén számtalan jótékony hatása van a brokkoli fogyasztásának, mégsem jó választás szeretkezés előtt, ugyanis bélgázokat eredményez.

A brokkoli sem túl jó választás Forrás: Thinkstock

Sajt

A tejtermékek megölik a libidót, emellett puffasztanak és gázokat termelnek.

Medvecukor

Meglepő, de a medvecukor túlzásba vitt fogyasztása csökkenti a libidót egy kutatás szerint.

Koncert közben kiestek Nicki Minaj mellei (18+)http://www.life.hu/intim/20180903-koncert-kozben-kiestek-nicki-minaj-mellei-18.htmlÁltalában aprócska ruhadarabok takarják a molett alkatú rapper, Nicki Minaj testét. Most azoban ez lett a veszte, hiszen hatalmas mellei kibuggyantak koncert közben. Intim--Leforgatták az első olyan pronófilmet, melyben szexrobot is szerepel (18+)http://www.life.hu/intim/20180903-leforgattak-az-elso-olyan-pronofilmet-melyben-szexrobot-is-szerepel.htmlA szexrobotok betörtek a pornópiacra: leforgatták az első olyan felnőttfilmet, melyben baba is szerepel. Intim--Lilly Allen, énekesnő prostituáltaknak fizetett a leszbikus szexért: kiakadtak a rajongóihttp://www.life.hu/intim/20180903-lilly-allen-enekesno-prostitualtaknak-fizetett-a-leszbikus-szexert-kiakadtak-a-rajongoi.htmlÖnéletrajzi könyvében arról mesélt a fiatal világhírű énekesnő, Lilly Allen, hogy escortlányoknak fizetett a leszbikus szexért, mert magányos volt.Intim--Életük első orgazmusáról vallottak a nők (18+)http://www.life.hu/intim/20180902-eletuk-elso-orgazmusarol-vallottak-a-nok.htmlNők meséltek arról kendőzetlenül, számukra milyen volt életük első orgazmusa. IntimThinkstockNők vallottak őszintén az önkielégítésről (18+)http://www.life.hu/intim/20180902-nok-vallottak-oszinten-az-onkielegitesrol.htmlNők vallottak őszintén arról, miért, mikor és hogyan maszturbálnak. IntimOrigoArra ébredt a nő a kórházban, hogy altatóorvosa megerőszakoljahttp://www.life.hu/intim/20180830-arra-ebredt-a-no-a-korhazban-hogy-orvosa-megeroszakolja.htmlMellnagyobbító műtétje után arra ébredt a csinos divattervező, hogy altatóorvosa megerőszakolja. Elképesztő történet. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.