Arra ébredt a nő a kórházban, hogy altatóorvosa megerőszakolja

Forrás: Thinkstock -
plasztikai műtét megerőszakolás erőszak orvos kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellnagyobbító műtétje után arra ébredt a csinos divattervező, hogy altatóorvosa megerőszakolja. Elképesztő történet.

A 35 esztendős divattervező, Erika Bykova mellnagyobbító műtétre vállalkozott. A beavatkozás remekül sikerült, de ami utána történt, az maga volt a rémálom. A nő még a gyógyszerek hatása alatt állt, amikor arra ébredt, hogy az altatóorvosa, Jurij Csernyikov épp megerőszakolja.

Azt mondogatta, hogy nyugodjak meg, minden rendben lesz. Megérintett, de tehetetlen voltam, még a szememet is alig tudtam nyitva tartani, hiába is próbáltam a lábaimmal félrelökni. Utána sokáig nagyon rosszul éreztem magam, a férjemnek sem mertem rögtön szólni a történtekről" – idézi a nő szavait a Mirror.

Erika később mégis elmesélt mindent a rendőrségen és egy tévéműsorban is beszélt szörnyű élményéről.

Az 59 éves férfi a rendőröknek bevallotta a szexuális aktust, ám ő egészen máshogy látja a történteket: szerinte erőszak nem történt, a nő is akarta az együttlétet.

Folyamatosan kérdezgettem, jó-e neki, amit csinálok. És erre ő azt válaszolta, hogy igen, nagyon jó. Még a lábait is széttette. Persze utána rögtön megbántam, ami történt, szégyelltem magam a feleségem előtt."

Az együttlétet a párjának is beismerte, aki megbocsájtotta neki a félrelépést, és meg van róla győződve, hogy a férfi csak elcsábult és nem erőszakoskodott.

Bátran mondhatom, ő soha nem erőszakolna meg senkit. Egyszerűen csak gyenge volt. 35 éve együtt élünk, jobban ismerem őt, mint bárki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.