Egy kutatás szerint napi két szex, nagyobb esélyt jelent a teherbe esésre

terhesség szex kutatás intim várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában azt tanácsolják, hogy ovuláció alatt kétnaponta érdemes összebújni a teherbeesés érdekében, ám egy új kutatás szerint van ennél hatékonyabb módszer.

Aki kisbabát szeretne, mindent elkövet annak érdekében, hogy minél hamarabb sikerüljön. Nyomon követik például az ovuláció időpontját, együttlét után pedig hatékony lehet, ha háton fekve a magasa emelik a lábukat.

A gyermekáldás érdekében érdemes megfogadni az orvosok tanácsait Forrás: Shutterstock

Általában azt tanácsolják, hogy ovuláció alatt kétnaponta érdemes összebújni, így biztosítható ugyanis a legmagasabb spermaszám. A Shengjing Kórházban dolgozó Dr. Da Li 500 pár bevonásával vizsgálta az elméletet. A Mirror cikkében azt írják, hogy a gyakoribb szex nagyobb eséllyel jár. Azt ajánlja, hogy a párok szeretkezzenek egy este kétszer.

A kutatása eredményei szerint ugyanis a második ejakuáltumnak magasabb fehérjesűrűsége volt, ami felgyorsítja a spermiumokat. Egy biztos: érdemes kikérni az orvos tanácsát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.