Szexnaplót vezetett kalandjairól a férjezett, gyermekes stewardess: per lett belőle

Forrás: Getty Images/iStockphoto/DMITRI MARUTA/Dmitri Maruta -
kaland stewardess szex Napló per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexnaplót vezetett egy 48 éves, négygyermekes stewardess kollégáival folytatott kalandjairól. Az írásra azonban rátalált a férje, és nyilvánosságra is hozott egy-két részletet. 

Egy négygyermekes anyuka részletes naplót vezetett utazásai során folytatott szexuális kalandjairól. Ezzel több baj is volt, egyrészt az, hogy volt férje, másrészt pedig az, hogy légiutas-kísérőként főként a kollégáival voltak kalandjai a repülőkön, szállodákban és pihenőszobákban. A titkos napló pedig nem volt olyan nagyon letitkosítva, így a nő férje megtalálta, és haragjában nyilvánosságra hozott egy-két részletet, és ráadásul még összeütközésbe is került a legénység néhány férfi tagjával, nyilván azokkal, akik szerepeltek a szexnaplóban.

Szexuális kalandokba bonyolódott kollégáival a stewardess, amelyről naplót is vezetett - Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/DMITRI MARUTA/Dmitri Maruta

A 48 éves nő egyébként a holland KLM/Air France tulajdonában lévő fapados légitársaságánál, a Transaviánál dolgozott, akiket rendkívül kellemetlenül érintett az ügy. A férjet végül bíróság elé citálta a nő, hogy megakadályozza a napló további részleteinek közlését, ebben pedig a légitársaság is támogatta. Végül sikerült peren kívül megegyezni, a férfit azonban öt évre eltiltották az utazástól – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.