Pilát Gábor élet sors spontán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha érezheted úgy, hogy az életedből kiveszett a spontaneitás. Amikor ésszel és erővel akarsz megoldani feladatokat, amiket eddig ösztönösen és jól csináltál...

Kár lenne erővel harcolni ez ellen, hiszen akkor az elfogadásán túl olyan energiával ruháznád fel, ami valóságos és tényleges ellenséggé a formálja az érzést. Viszont ugyanolyan hiba lenne beletörődni és elkeseredetten nyugtázni a magad és/vagy a szakember által felállított diagnózist, miszerint „A kiégés újabb áldozatot szedett".

Ezzel más módon, de a saját sorsodat bélyegeznéd meg, az elfogadás ugyanis nem jelent beletörődést.

Amikor ésszel és erővel akarsz megoldani feladatokat, amiket eddig ösztönösen és jól csináltál... Forrás: Shutterstock

Amennyiben teljesen átadod magad a pillanatnak, a jelen pillanatának, és nem az elméd teremtette félelem és kiégés érzésének, akkor leszel képes a teljes kinyílásra, és a teljes bezárkózásra a világ felé.

Ez a kulcs, és akkor színésszé válsz. Nem olyan színésszé, aki a színpadon belebújik valakinek a bőrébe és kitűnően eljátssza az adott szerepet. A saját életed hőse, illetve hősnője leszel. Akkor szabadítod fel magad a teher alól, hogy ne csak megúszd az egyik feladatot a másik után, és csupán teljesítsd azokat. Akkor spontánná válsz újra – vagy talán először. Olyanná válsz, mint maga az élet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.