Úgynevezett tisztasági bálon fogadta meg édesapjának Hannah, hogy egészen a házasságkötésig megőrzi szüzességét.

20 éve Randy Wilson és felesége hozta létre azt a mozgalmat, amely keretén belül a tinédzser lányok egy tisztasági bálon fogadalmat tesznek édesapjuknak arról, hogy a házasságkötésig megőrzik szüzességüket. Az azóta eltelt évek során több amerikai államban is elterjedt ez a szokás.

A 17 esztendős Hannah most a médiát is beavatta abba, hogyan is zajlik egy ilyen esemény. A lány egy menyasszonyi ruhához hasonló hófehér ruhát viselt, majd egy kulcsot adott fekete öltönybe bújt édesapjának, amit az esküvő napján az apa odaad majd a lánya vőlegényének. A férfi a lánya ujjára húzott egy gyűrűt, amit majd később jegygyűrűre cserélhet. Ezt követően kötöttek egy tisztasági szerződést.

Hannah saját akaratából vállalta a ceremóniát.

A Biblia azt írja, a házasság előtti szex bűn és én hiszek ebben. Ez a szertartás egyfajta szimbólum, amit szeretnék mindenkinek megmutatni. Én ezt teszem, nem érdekel, mások mit gondolnak. Lehet, hogy sokan furcsának gondolják, de nem számít, én azt csinálom, amiben hiszek. Ígéretet akarok tenni magamnak és Istennek, hogy a házasságig ártatlan maradok. Nem kell szexelni ahhoz, hogy tudjam, szeretnek" - idézi a lány szavait a The Sun.