Idegeneket ölelget egy nő óránként több mint 20 ezer forintért

szex pénz munka ölelés Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Profi ölelőnek titulálja magát a Kansas államban élő Robin Marie. Kenyerét is ezzel keresi, óránként több mint 20 ezer forinttal jutalmazzák a kliensei. 

A Lawrence-ben, Kansasben élő Robin Marie óránként 80 dollárt, azaz több mint 20 ezer forintot keres azzal, hogy idegeneket fogad egy bérelt lakásban.

Ám nem szexuális célokra bérli az ingatlant. Profi ölelőnek tartja magát, jelenleg 30 kliense van. A Metro cikke szerint szükséges, hogy ne az ő és ne is az ügyfél lakásában történjenek a találkozók. Semleges terepre van szükség. Marie az első találkozás előtt mindenkivel videochatel, majd arra kéri az ügyfeleket, hogy a jogosítványukkal azonosítsák magukat.

Ezenkívül az első találkozáskor alá kell írniuk egy nyilatkozatot arról, hogy tudomásul veszik: találkozóik nem szexuális jellegűek. Kliensei a 20-75 éves korosztályból kerülnek ki, férfiak és nők egyaránt.

Ez okozza az orgazmus különös mellékhatásait (18+)http://www.life.hu/intim/20190113-ez-okozza-az-orgazmus-kulonos-mellekhatasait.htmlMeglepő dolgok történhetnek velünk orgazmus közben: hirtelen elsírhatjuk magunkat és a fejünk is megfájdulhat. Kiderült, mi ennek az oka. IntimOrigoHétköznapi nők meztelen testét fotózza Mark Rafaelov fotográfus (18+)http://www.life.hu/intim/20190111-hetkoznapi-noi-testeket-fotoz-anyaszult-meztelenul-mark-rafaelov-fotografus.htmlÁtlagos nőket örökít meg anyaszült meztelenül képein Mark Rafaelov fotográfus. IntimOrigoNépszerű szexmítosz: teherbe lehet-e esni ondóval szennyezett vécéülőkétől? (18+)http://www.life.hu/intim/20190112-nepszeru-szexmitosz-teherbe-lehete-esni-ondoval-szennyezett-veceuloketol.htmlIdőről időre felmerül a kérdés: vajon teherbe lehet-e esni spermiummal szennyezett vécédeszkától. Nos, igen is meg nem is. Elméletileg elképzelhető, de a gyakorlatban nulla az esélye. Intim--Elit szexparti, ahol a nők vágyai az elsők (18+)http://www.life.hu/intim/20190112-elit-szexparti-ahol-a-nok-vagyai-az-elsok.htmlEgy fiatal nő betévedt egy elit szexpartira, ahol a nők kielégülése az első. Beszámolt a tapasztalatairól. IntimThinkstockSzőrös január: a bikinivonalat sem borotválják a nők - Fotókhttp://www.life.hu/intim/20190112-szoros-januar-a-bikinivonalat-sem-borotvaljak-a-nok.htmlA nők egy része ebben a hónapban eldobta a borotváját, és hagyja, hogy mindenhol természetesen nőjön rajta a szőr. Igen, odalent is. IntimOrigoPasija rabszolgája lett és kigyógyult étkezési zavarából (18+)http://www.life.hu/intim/20190111-pasija-rabszolgaja-lett-es-kigyogyult-etkezesi-zavarabol.htmlPasija rabszolgájaként él egy nő, aki ezt egyáltalán nem bánja, mert a párkapcsolat miatt sikerült kigyógyulnia étkezési zavarából. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.