Társkereséssel keresi a kenyerét a Matchsmith alapítója, Holly Bartter, aki mások helyett tinderezik. Ügyfelei főként elfoglalt, dolgozó nők, akik szeretnék megtalálni az igazit. 

Holly Bartter, a Matchsmith nevű vállalkozás alapítója azzal keresi a kenyerét, hogy mások helyett tinderezik. A társkereső alkalmazás használata sok időt emészthet fel, ha valaki hosszas beszélgetésekbe elegyedik vagy épp csak elveszik a böngészésben. Éppen ezért a vállalkozás nagyon sikeres, számos ügyfele van, akik arra kérik Hollyt, spórolja meg nekik a társkereséssel töltött időt – írja a Daily Mail

A Tinderre épül a vállalkozó cégeForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Johannes Schmitt-Tegge

Ügyfelei többsége, 60–70 százaléka 29–52 év közötti dolgozó nő, akiknek nincs ideje a párkereséssel foglalkozni. Így az ügyfelek már úgy mehetnek az első randevúra, hogy tudják, tetszenek egymásnak a partnerrel. Megspórolja az örökös aggodalmat is, hogy vajon nem írt-e túl sokat vagy túl keveset, nem tárulkozott-e ki túlságosan.

Legfeljebb egy hétig beszélget a partnerekkel, mielőtt sor kerülne az első találkozásra. Azt gondolhatnánk, hogy nagy a hibázás lehetősége, ám Bartter pontos képet alakít ki azzal kapcsolatban, hogy kik lehetnek szimpatikusak az ügyfeleinek.