Pilát Gábor párkapcsolat Tabuk nélkül a párkapcsolatról párválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy párkapcsolatban tükrök vagyunk egymásnak, azonban ha nemcsak tükörnek használod a társadat, amiben csupán magadat nézegeted, hanem figyelmet is adsz a „tükörnek”, akkor sokkal többet kapsz vissza tőle. Megkapod őt, és magadat is megismerheted a lelke tükrében. Persze mindez nem garancia a hosszan tartó boldog párkapcsolatra, mondjuk inkább alapfeltétel.

Párválasztás férfiszemmel

1. A férfi hódít, a nő csábít. Ezért kizárólag azt a nőt fogod megbecsülni, akit te hódítottál meg. Azonban amikor egy férfi egy nőt csupán gyűrűnek lát az ujján, akkor csak birtokolni akarja. Amikor többet szeretne, ékszerként néz rá, ami soha nem lehet a tulajdona.

2. Csak azzal lépj párkapcsolatra, akit már az első pillanatban is tisztelsz.

3. Egy lépést se menj tovább, ha nem érzed magad a mennyekben az első csók alkalmával.

4. Állj meg ezen az úton, ha nem élheted meg vele minden testi vágyadat, vagy nem tudod maximálisan és élvezettel elfogadni az övét.

5. Ha nem tudsz a párod első számú rajongója lenni az életben, nem te vagy az igazi számára.

Csak azzal lépj párkapcsolatra, akit már az első pillanatban is tisztelsz Forrás: Shutterstock

6. Csak azzal a nővel lesz kiegyensúlyozott a jövőd, akivel sok a közös vonás. Érzésekben, gondolkodásban, ideákban. Mert lehet, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de a hasonlóságok tartanak össze két embert, és nem a különbözőségek. Ez még akkor is így van, ha az elején szerelmesre dugjátok egymást...

7. Amikor először azt érzed, hogy nincs kedved újra és újra meghódítani a párodat, akkor tetted meg az első kapavágást a kapcsolat sírja felett.

Párválasztás női szemmel

1. A fiúk mostanában szebb lányok, mint a lányok, és olyanok lettek, mint a ketrecben élő vadállat, akinek reggelente ugyan dobják a húst, de a vadonban már éhen halna, mert elfelejtett vadászni. Ez persze nem könnyíti meg a párválasztást, de ettől még megtalálhatod a számodra igazi férfit!

2. A férfi hódít, a nő csábít. Ezért kizárólag azt a férfit fogod megbecsülni, aki meghódította a szívedet. Amikor egy férfi egy nőt csupán gyűrűnek lát az ujján, akkor csak birtokolni akarja. Amikor többet szeretne, ékszerként néz rá, ami soha nem lehet a tulajdona. Az ékszerkereskedőkkel pedig egy nő nem lép párkapcsolatra, mert egy nő nem árucikk.

3. Csak azzal keveredj kapcsolatba, akit már az első pillanatban is tisztelsz.

4. Egy lépést se menj tovább, ha nem érzed magad a mennyekben az első csók alkalmával. Ha egy nő nem lehet a vágy „tárgya”, elszürkül, mint a hamu.

5. Állj meg ezen az úton, ha nem élheted meg vele minden testi vágyadat, vagy nem tudod maximálisan és élvezettel elfogadni az övét.

Ha nem tudsz a párod első számú rajongója lenni az életben, nem te vagy az igazi számára Forrás: Shutterstock

6. Ha nem tudsz a párod első számú rajongója lenni az életben, nem te vagy az igazi számára.

7. Csak azzal a férfival lesz kiegyensúlyozott a jövőd, akivel sok a közös. Érzésekben, gondolkodásban, ideákban. Mert lehet, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de a hasonlóságok tartanak össze két embert, és nem a különbözőségek. Ez még akkor is így van, ha az elején szerelmesre dugjátok egymást...

8. Amikor először azt érzed, hogy nem vágyakozva fogadod a párod bókját és hódítási szándékát, akkor tetted meg az első kapavágást a kapcsolat sírja felett.

9. Sose a vonzerőd határozza meg az önbecsülésedet, mert így a boldogságodat egy külső dologtól teszed függővé, és kiszolgáltatottá válsz.

10. Egy úrinő száját ritkán hagyja el ez a mondat: „A nőnek az agyát és lelkét is meg kell dugni.” Ettől még ezt várja a férfitól...

+1

Engedd meg a párodnak, hogy önmaga legyen. És engedd meg magadnak is. Csak így maradhattok szabadok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.