Story Gála 2019: Megyeri Csilla a csipkeruhája alatt nem viselt bugyit

Story Gála 2019 bugyi Megyeri Csilla melltartó ruha Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átlátszó csipkeruhában jelent meg a 20. Story Gálán Megyeri Csilla. Arról, hogy mit viselt alatta, minden intim részeltet elárult. 

Párjával, Zsoltival érkezett a 20. Story Gálára Megyeri Csilla, aki egy átlátszó csipkeruhát viselt. A legtöbbek fejében bizonyára megfordult, hogy egy ilyen merész ruhaköltemény alá vajon milyen fehérneműt lehet viselni, ha egyáltalán lehet. A celeb a közösségi oldalán azonban elárulta, hogy egyáltalán nem viselt sem bugyit, sem pedig melltartót.

Ám nem ez volt az egyetlen érdekesség Megyerivel és a Story Gálával kapcsolatban. Azt is elmondta ugyanis, hogy elfelejtett visszaigazolni a meghívóra, így egy kis hazugságnak köszönhette, hogy mégis részt vehetett a rendezvényen.

Megyeri Csilla nem viselt bugyit a Story Gálán Forrás: Polyak Attila/Origo

Ő a világ legszexibb kosárlabdázónője – Fotókhttp://www.life.hu/intim/20190210-o-a-vilag-legszexibb-kosarlabdazonoje.htmlValentina Vignali nemcsak kosárlabdázóként szerzett magának hírnevet: szexi modellként is hódít. IntimOrigoA legkínosabb mondatok, amik elhangozhatnak szex után (18+)http://www.life.hu/intim/20190209--a-legkinosabb-mondatok-amik-elhangozhatnak-szex-utan.htmlA Whisper nevű telefonos alkalmazáson keresztül a felhasználók névtelenül írhatják le tapasztalataikat szinte bármilyen, a lehető legpikánsabb vagy legkínosabb témákkal kapcsolatban is. IntimOrigoA nők és a férfiak nagy része is túl korán veszíti el a szüzességét (18+)http://www.life.hu/intim/20190208-a-nok-es-a-ferfiak-nagy-resze-is-tul-koran-vesziti-el-a-szuzesseget-18.htmlSzámos szülő aggódik amiatt, hogy gyermeke túl korán kezdi meg a szexuális életet. Fontos tudni, hogy itt nem csak az életkor számít, hiszen minden ember más. A nők és a férfiak nagy százaléka is túl korán veszítette el a szüzességét. IntimThinkstockEgy fétisszakértő elárulta, mi zajlik valójában az éjszakai klubokban (18+)http://www.life.hu/intim/20190208-egy-fetisszakerto-elarulta-mi-zajlik-valojaban-az-ejszakai-klubokban.htmlGondoltál már rá, hogy egyszer elmenj egy igazi éjszakai klubba? Egy fétisszakértő most elárulta, mi is zajlik ezeken a helyeken pontosan. IntimOrigoGillian Anderson egy cukkinin mutatta meg, hogy kell kielégíteni a férfiakat – videó (18+)http://www.life.hu/intim/20190208-gillian-anderson-egy-cukkinin-mutatta-meg-hogy-kell-kielegiteni-a-ferfiakat.htmlGillian Anderson egy cukkinin mutatta meg, hogyan kell kielégíteni egy férfit. IntimOrigoPárválasztás női és férfiszemmelhttp://www.life.hu/intim/20190205-parvalasztas-noi-es-ferfi-szemmel-pilat-gabor-szerint.htmlEgy párkapcsolatban tükrök vagyunk egymásnak, azonban ha nemcsak tükörnek használod a társadat, amiben csupán magadat nézegeted, hanem figyelmet is adsz a „tükörnek”, akkor sokkal többet kapsz vissza tőle. Megkapod őt, és magadat is megismerheted a lelke tükrében. Persze mindez nem garancia a hosszan tartó boldog párkapcsolatra, mondjuk inkább alapfeltétel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.