Fogadalom helyett a vőlegénye üzeneteit olvasta fel a menyasszony: kiderült, a férfi megcsalta

menyasszony násznép megcsalás fogadalom vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy menyasszony az oltár előtt olvasta fel azokat az üzeneteket, amelyekből kiderült, a vőlegénye megcsalta őt. A násznép teljesen megdöbbent.

Elképesztő történetről számolt be a Humanity World. Azt írják, Casey épp az esküvőjére készült, amikor a telefonján egy beszélgetésből kifotózott képet kapott egy idegentől. Az állt benne, hogy a vőlegénye, akivel immár hat éve együtt van, megcsalja, és hogy a lány nagyon rosszul teszi, ha hozzámegy...

Casey teljesen összetört, de nem szakított azonnal a párjával, hanem felvette az esküvői ruháját, és az oltár elé vonult. Fogadalom helyett azonban a násznép legnagyobb döbbenetére az üzenetet olvasta fel.

Ezen a hétvégén. Csak te és én. Nagyon forró lesz. Imádom a testedet, egyszerűen hihetetlen. És te tudod azt is, hogyan használd. Bárcsak a barátnőm ennyi mindent tudna, mint te. Hiányzol! Soha nem éreztem ilyet korábban" – írta szeretőjének a férfi.

Természetesen az esküvőt azon nyomban lefújták.

Ezúttal nem lett happy end Forrás: Shutterstock
Plágiumvád A Dalban: felkavarta a versenyzőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190218-plagiumvad-a-dalban-felkavarta-a-versenyzoket.htmlFelkavarta A Dal versenyzőit az a bejelentés, miszerint az egyik énekest plágiumvád érte. Az eset kivizsgálása még folyik. TV + Sztárok--Kemény szóváltás: Baukó Éva durva üzenetet küldött Aureliónakhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-kemeny-szovaltas-bauko-eva-durva-uzenetet-kuldott-aurelionak.htmlBaukó Éva keményen visszaszólt az őt kritizáló Aureliónak. TV + SztárokOrigoVisszaköltözik Magyarországra Little G. Weevil, vagyis Szűcs Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-visszakoltozik-magyarorszagra-little-g-weevil-vagyis-szucs-gabor.htmlAz X-Faktor egyik mentoraként ismerhette meg az ország Little G. Weevilt, vagyis Szűcs Gábort, aki másfél évtized után visszaköltözik Amerikából Magyarországra. TV + SztárokOrigoPetruskát plágium miatt kizárták A Dalbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-petruskat-plagium-miatt-kizartak-a-dalbol.htmlPlágium miatt kizárták A Dal döntőjéből Petruskát. Helyette Oláh Gergő versenyez. TV + Sztárok--Farkasházi Réka 8 hónappal a szülése után visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190218-farkashazi-reka-8-honapal-a-szulese-utan-visszater-a-szinpadra.htmlNyolc hónapja, hogy Farkasházi Réka életet adott harmadik gyermekének, és most visszatér a színpadra. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Zsuzsu nyerte a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20190218-valovilag-9-zsuzsu-nyerte-a-jatekot.htmlA ValóVilág 9. szériájának nyertese VV Zsuzsu lett, ezzel történelmet írva, hiszen nő még sosem nyerte meg ezt a valóságshow-t. Zsuzsu a jövőbeni terveiről, VV Csokival való konfliktusáról mesélt, és azt is elárulta, mire fogja elkölteni a 36 millió forintot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.