Pilát Gábor: Kevés megszületni, élni kell!

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor bölcsesség élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden, ami megszületik, az életre kel, legyen az egy gondolat vagy akár egy élőlény.

Vannak, amelyek tiszavirág-életűek, de olyan is akad köztük, amely nemcsak hosszú életű, hanem képes a folyamatos megújulásra, akárcsak a folyó mellé ültetett fa. Kevés megszületni, élni kell. Kevés felébredni, ébren kell maradni, és mit sem ér a felismerés, ha azt nem váltja az ember cselekvő optimizmusra és tettekre.

Kevés megszületni, élni kell Forrás: Shutterstock

Amikor a rózsán nemcsak a töviseket nézed, és nemcsak a szirmokat, hanem észreveszed magát az egész virágot is, mi több, elfogadod és örömödet leled benne, akkor megnyilvánul benned a szeretet. Mert csak a szeretet és a tisztánlátás tudja megbékéltetni az embert az élettel. Az élettel, amelynek része a jó, a rossz, a boldogság, a bánat, a születés és a halál is.

Orális szexet imitál videójában Cardi B (18+)http://www.life.hu/intim/20190218-oralis-szexet-imital-videojaban-cardi-b.htmlCardi B orális szexet imitál friss videójában. Intim--Vágyjelző gombot dobnak piacra: íme az új meglepő szexjáték (18+)http://www.life.hu/intim/20190218-vagyjelzo-gombot-dobnak-piacra-ime-az-uj-meglepo-szexjatek-18.htmlNem tudni, hogy vajon jó irányba viszi-e a párkapcsolatokat az új szexjáték, a LoveSync, amit most készülnek piacra dobni. Az új eszköz segítségével gombnyomással jelezhetjük a partnerünknek, hogy készen állunk az akcióra. IntimOrigo2500 gyereket akar az önjelölt amerikai spermadonor, Joehttp://www.life.hu/intim/20190218-2500-gyereket-akar-az-onjelolt-amerikai-spermadonor-joe.htmlAz önjelölt spermadonor 2500 gyereket akar, ezért körbeutazza a világot, és védekezés nélkül folytat szexuális kapcsolatot nőkkel. IntimOrigoPilát Gábor: "A párkapcsolat elbutít?http://www.life.hu/intim/20190205-pilat-gabor-a-parkapcsolat-elkenyelmesedeserol.htmlÚgy a házasság, mint a párkapcsolat is, néha elbutító állapot. Miért? Mert belekényelmesedünk. Mert nincs egy veszélyre figyelmeztető, pirosan villogó lámpa üvöltő szirénakísérettel, hogy baj van. Hogy kiesett a kapcsolat a figyelem fókuszából. Hogy már nem teremtjük. Ilyenkor lenne jó egy arcunkba villanó transzparens, amelyen ez áll: „Ebben a világban nincs stagnálás! A dolgok épülnek vagy pusztulnak." IntimOrigoNők vallottak a mellbimbóorgazmusról (18+)http://www.life.hu/intim/20190216-nok-vallottak-a-mellbimboorgazmusrol.htmlNem tűnik valóságosnak, pedig a mellbimbóorgazmus tényleg létezik. Azoknál, akiknek igen érzékeny ez a terület, a hosszabb kényeztetés, stimulálás hasonló érzést vált ki, mintha ugyanezt a csiklóval tenné a partnerük. Íme, néhány történet azoktól, akik már átélték az orgazmus ezen formáját. IntimOrigoLenny Kravitz lánya, Zoe alsónemű nélkül mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/intim/20190213-lenny-kravitz-lanya-zoe-alsonemu-nelkul-mutatta-meg-alakjat.htmlSzínésznőként érvényesül a világban Lenny Kravitz lánya, Zoe Kravitz, aki most meglepően pikáns fotóval rukkolt elő. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.