Kaley Cuoco meztelen szelfijét tönkretette a férje

meztelen szelfi kaley Cuoco férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világ imádta Kaley Cuocót Penny szerepében az Agymenők című sorozatban. A színésznő most meztelen szelfit készített a férjével, ám a férfi egy pillanat alatt elrontotta a hangulatot.

Az Agymenők című sorozat Pennyjeként imádta a fél világ Kaley Cuoco színésznőt, aki nemrégiben ment férjhez Karl Cookhoz.

A színésznő és férje a napokban egy közös, meztelen szelfit készített, amelyet az Instagramra is feltöltöttek, ám a pillanat végül nem sikerült annyira varázslatosra.

"Ez a kép olyan szexi volt egészen addig, amíg Karl azt nem mondta, hogy úgy nézünk ki, mint a testvérek" – osztotta meg a humoros történetet Kaley Cuoco.

Művészi szintre emelte a meztelenkedést az Instagramon Cheire Noel (18+)http://www.life.hu/intim/20190223-muveszi-szintre-emelte-a-meztelenkedest-instagramon-cheire-noel.htmlCheire Noel gyakran posztol magáról fotókat az Instagramra, amelyeken semmit sem visel. IntimOrigoNők vallottak arról, fontos-e a férfiak szerszámának mérete (18+)http://www.life.hu/intim/20190223-nok-vallottak-arrol-fontose-a-ferfiak-szerszamanak-merete.htmlA férfiak állandó aggodalma, hogy elég nagy-e, és ha nem, ez mennyire számít. Nos, néhány hölgy elmondta, valójában a szerszám hossza és vastagsága a fontos, vagy egyéb tulajdonságok. Íme. Intim--Apollonia Saintclair fekete-fehér erotikus rajzaiba mindenki belepirul (18+)http://www.life.hu/intim/20190222-apollonia-saintclair-fekete-feher-erotikus-rajzaiba-mindenki-belepirul.htmlApollonia Saintclair egyszerű, fekete tintával készít erotikus rajzokat. IntimOrigoPilát Gábor: Kevés megszületni, élni kell!http://www.life.hu/intim/20190219-pilat-gabor-az-ebrenletrol-eletrol.htmlMinden, ami megszületik, az életre kel, legyen az egy gondolat vagy akár egy élőlény. IntimOrigoIsabelli Potter pornós még csak félig nő (18+)http://www.life.hu/intim/20190221-isabelli-potter-pornos-meg-csak-felig-no.htmlIsabelli Potter pornós nem titkolja, hogy még nem teljesen nő, de így is rengetegen rajonganak érte. IntimOrigoItt található az A-pont (18+)http://www.life.hu/intim/20190220-itt-talalhato-az-a-pont.htmlIntenzív orgazmust okoz a nőnek, ha párjával együtt sikerül megtalálnia az úgynevezett A-pontot. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.