Vallomás: 200 fiatal pasival randizott a nagymama

Forrás: Shutterstock -
nagymama sugar mommy szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 57 éves nagymama vallott arról, milyen fiatal fiúkkal randizni.

Az 57 esztendős, négygyermekes Gaynor Evans úgy véli, a szerelemnek nincsenek határai, és amióta a második házassága is tönkrement, többnyire olyan fiúkkal randizik, akik még a gyermekeinél is fiatalabbak. Már 200-nál is több ifjú partnere volt, és meg van róla győződve, hogy a 30 év alattiak tartják őt fiatalon.

Gaynornak már négy unokája is van, de ami a magánéletét illeti, nem akar lassítani, és az sem érdekli ha a többi nő elítéli őt.

Nem gondolom, hogy bocsánatot kellene kérnem emiatt. Ez egy életmódválasztás, és én boldog vagyok ettől. Közelítek a 60-hoz, de 30-nak érzem magam. Soha nem csillapodott a szexuális étvágyam, jelenleg is három férfival randizom egyszerre. Nem is szeretnék időt szánni azokra, akik lenéznek amiatt, elárulhatom, hogy a szex egy 25 évessel fantasztikus. Az idősebb férfiakról már gondoskodni kell. A fiatalok azonban csak élvezik az életet, nincs másuk, csak egy bőröndnyi holmijuk. Nem is értem, min csodálkoznak, az idősebb férfiak is fiatal lányokra vadásznak, ez működik fordítva is" – nyilatkozta a Daily Mailnek.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Pilát Gábor: "A fizikai világ nehezen tolerálja a boldogságot"http://www.life.hu/intim/20190325-pilat-gabor-a-boldogsagrol-a-halarol.htmlFurcsa világban élünk. Az ember leginkább akkor gyakorolja a hálát, amikor valami fantasztikusan nagy és jó dolog történik vele az életben, és akkor fohászkodik, amikor bajban van. Ilyenkor a környezete is megértő vele, hogy Isten segítségét kéri. IntimOrigoFáj a fejed orgazmus közben? Gyakoribb mellékhatás, mint gondolnád (18+)http://www.life.hu/intim/20190328-faj-a-fejed-orgazmus-kozben-gyakoribb-mellekhatas-mint-gondolnad-18.htmlMeglepő lehet, de főként a férfiakat és igen nagy százalékban érinti az orgazmus egy bizonyos mellékhatása. A fejfájás akár napokig sem múlik el. Intim--Használt bugyijait árulja egy egyetemista lány: közel félmilliót keres vele havontahttp://www.life.hu/intim/20190328-hasznalt-bugyijait-arulja-egy-egyetemista-lany-kozel-fel-milliot-keres-vele-havonta.htmlEgy 21 éves egyetemista lány elárulta, mivel keres havonta közel félmillió forintnyi összeget. IntimOrigoÍme, így néztek ki a vibrátorok az 1900-as évek elején (18+)http://www.life.hu/intim/20190328-ime-igy-neztek-ki-a-vibratorok-az-1900as-evek-elejen-18.htmlTalán sokakat meglep, de vibrátorok, a nők önkielégítésére használatos eszközök már az 1900-as évek elején is léteztek. A legrégebbi darabokat pedig a San Franciscóban található Antik Vibrátor Múzeumban (Good Vibrations – Antique Vibrator Museum) lehet megtekinteni. Intim--Egyéjszakás kaland... és amiket „ajándékba" kaphatsz melléhttp://www.life.hu/intim/20190326-egyejszakas-kaland-veszelyei.htmlEgy egyéjszakás kaland kétségkívül izgalmas és gondtalan, azonban magában hordoz bizonyos kockázatokat is, amik gyökeresen felforgathatják, megváltoztathatják akár az egész életedet. Nem árt tisztában lenni a következményekkel, hogy felelősséged teljes tudatában tudj dönteni, bevállalod-e, vagy sem az alkalmi szexet. IntimOrigoOstor és romantika: már az 1900-as évek elején is fétisfotókat készített Jacques Biederer (18+)http://www.life.hu/intim/20190322-ostor-es-romantika-mar-az-1900as-evek-elejen-is-fetisfotokat-keszitett-jacques-biederer-18.htmlSzenvedély, fétis és egy csepp humor jellemzi Jacques Biederer fotós munkáit. Az erotikus képek még az 1900-as évek első felében készültek, mégis vérpezsdítően hatnak a mai kor emberére is. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.