Három nő vallott arról őszintén, miért is csalták meg a párjukat.

Sherry (34) 

„Mindössze 24 voltam, amikor férjhez mentem. Nem szerelemből tettem, csak hatalmas volt a nyomás rajtam, hogy végre megállapodjak. A szüleim folyton hangoztatták, hogy nekem családot kell alapítanom, és nem a karrierrel foglalkoznom, ráadásul már az összes barátom megházasodott. A házasságunk az első perctől kezdve kudarcra volt ítélve, csak éltünk egymás mellett. Három évvel később megismertem valakit a munkahelyemen. Viszonyunk lett. A férjem rájött, de valójában hatalmas megkönnyebbülés volt ez számunkra, hiszen volt ok, ami miatt felbonthattuk a házasságot."

Nők vallottak arról, miért léptek félreForrás: Shutterstock

Raquel (31) 

„Nem bántam meg a megcsalást, mert akivel elkövettem, azt nem szerettem. Egy barátnőm születésnapját ünnepeltük, amikor egy szórakozóhelyen megismertem egy srácot. Számomra ez nem volt nagy dolog, hiszen érzelmileg nem kötődtem hozzá. Az igazi megcsalás az lett volna, ha megszeretem. Négy éve házas voltam akkor, és nagyon szerettem a férjemet. Nem mondtam el neki, mert nem akartam fájdalmat okozni, és azt sem, hogy egy vadidegen tönkretegye a kettőnk kapcsolatát." 

Luciana (41) 

„Ha ő is, hát én is... Rájöttem, hogy a férjem megcsalt a szomszéd nővel, én pedig amolyan bosszúból szintén megcsaltam őt. Azt akartam, hogy ő is úgy szenvedjen, mint ahogyan én. Amikor a férjem ránk nyitott, láttam az arcán, hogy sokkot kapott. Sírt, és jólesett, hogy visszakapta azt, amit nekem okozott. Természetesen el is váltunk utána... De nem bánom" – írja a Men's Health.