A vagináján keresztül bújt ki egy nő méhe, műteni kellett

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Attila Barabas/Barabas Attila -
műtét hüvely orvos tánc méh vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai Csiangszu tartományban esett meg, hogy egy 60 éves nőt kórházba kellett szállítani, amikor a hüvelyén keresztül kibuggyant a méhe. A rendellenességet műtéttel kellett orvosolni. 

Szülés után meggyengülhetnek a nők medencefenéki izmai és a szalagok, amelyek így sokkal kisebb támasztást nyújthatnak a méhnek. Ezért történhetett meg a kínai Csiangszu tartományban egy 60 éves nővel, hogy táncóra után valami furcsát érzett a hüvelyénél – írja a Daily Star.

Műteni kellett a nőt a súlyos probléma miatt – Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Attila Barabas/Barabas Attila

Reménykedett benne, hogy a kitüremkedő valami nem tumor, és azonnal kórházba sietett. Kiderült, hogy a méhe mozdult el a helyéről, amelyet műtéti úton kellett visszahelyezni. Orvosa azt nyilatkozta, nem drámai a helyzet, de szélsőséges esetben akár a méh eltávolítására is sor kerülhetett volna.

Szexfüggő klienseiről mesélt egy domina (18+)http://www.life.hu/intim/20190513-szexfuggo-klienseirol-meselt-egy-domina.htmlKliensei szexfüggőségéről vallott egy hivatásos domina. Intim--Ebben a pózban kényeztesd magad, ha nagy élvezetet akarsz (18+)http://www.life.hu/intim/20190513-ebben-a-pozban-kenyeztesd-magad-ha-nagy-elvezetet-akarsz.htmlÖnmagunk kényeztetését is érdemes feldobni, ebben a pózban garantáltan nagy élvezetre számíthatsz. IntimThinkstockA túl szoros farmer veszélyeztetheti a vaginád egészségéthttp://www.life.hu/intim/20190511-a-tul-szoros-farmer-veszelyeztetheti-a-vaginad-egeszseget.htmlImádják a nők a szűk, alakra simuló farmernadrágokat, ám azzal kevesen vannak tisztában, hogy az intim területek egészségére rossz hatással lehetnek ezek a ruhadarabok. Elősegítik ugyanis a vulvodynia kialakulását. Intim--Király Viktor elárulta, mikor vesztette el a szüzességéthttp://www.life.hu/intim/20190507-kiraly-viktor-elarulta-mikor-vesztette-el-a-szuzesseget.htmlIntim titokról rántotta le a leplet Király Viktor: ekkor vesztette el a szüzességét. Intim--Kaethe Butcher német művész pajzán alkotásai: a leszbikus szerelmet is bátran bemutatja (18+)http://www.life.hu/intim/20190510-kathe-butcher-nemet-muvesz-pajzan-alkotasai-a-leszbikus-szerelmet-is-batran-bemutatja.htmlKaethe Butcher német művész tabuk nélkül ábrázolja a meztelen női testeket és a leszbikus szerelmet is. Munkái provokatívak és szenvedélyesek. IntimOrigoKaethe Butcher német művész pajzán alkotásai: a leszbikus szerelmet is bátran bemutatja (18+)http://www.life.hu/intim/20190510-kathe-butcher-nemet-muvesz-pajzan-alkotasai-a-leszbikus-szerelmet-is-batran-bemutatja.htmlKaethe Butcher német művész tabuk nélkül ábrázolja a meztelen női testeket és a leszbikus szerelmet is. Munkái provokatívak és szenvedélyesek. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.