5 nő vallott arról, hogyan tudta meg, hogy megcsalta a párja

párkapcsolat vallomás megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt nő vallott arról, hogyan is tudta meg, hogy a párja megcsalta.

Elolvastam a szeretője üzenetét

Pont a szüleimnél voltunk, amikor kapott egy üzenetet a telefonjára a szeretőjétől. Elolvastam, az állt benne, hogy a csaj lefoglalta a hotelszobát, már bekészítette a legszexisebb bugyiját, és rendelt pezsgőt is... Persze azonnal szakítottam vele.

Telefonon közölte

Telefonon közölte velem. Azzal magyarázta, hogy szerinte én löktem őt más nők karjaiba, mert az új munkám miatt annak idején rengeteget dolgoztam, és elhanyagoltam őt...

Bevallotta, hogy lefeküdt az exével

Egyik reggel kaptam tőle egy SMS-t, amelyben közölte, hogy lefeküdt az exével. Teljesen összetörtem, azt éreztem, hogy megalázott. Veszekedtünk egy sort, aztán szakítottam vele.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A barátaim közölték

Először csak pletykaként jutott el hozzám a hír, miszerint a párom megcsalt egy barátunkkal. Aztán két másik barátom eljött hozzám, és mondták, beszélniük kell velem. Akkor mondták el, hogy valóban megcsalt.

Szakított velem, de csak később derült ki, hogy miért

Több mint öt évig voltunk együtt, és én már az esküvőről álmodoztam. Eljegyzés helyett azonban váratlanul közölte velem a párom, hogy szakítani szeretne. Akkor még nem árulta el az igazi okot, az csak később derült ki: beleszeretett egy közös barátunkba – írja a Metro.

Pilát Gábor: Szeretet nélkül egy kapcsolat gonosszá leszhttp://www.life.hu/intim/20190520-pilat-gabor-a-boldogsagrol-szeretetrol-oszintesegrol-velemenyrol.htmlA párkapcsolat az emberi erény megnyilvánulása, ami a jóra való törekvésben mutatkozik meg. Nem mentség a felelőtlen viselkedésre, és nem azt jelenti, hogy soha nem kell bocsánatot kérni. IntimOrigoEzt kapta a férfi, aki pénisznagyobbítót rendelt az internetrőlhttp://www.life.hu/intim/20190529-ezt-kapta-a-ferfi-aki-penisznagyobbitot-rendelet-az-internetrol.htmlPénisznagyobbító szerkezetet rendelt az internetről egy maláj férfi, ám a cég jól átverte. Intim--A repülőn elégítette ki a párját a nő – videó (18+)http://www.life.hu/intim/20190528-a-repulon-elegitette-ki-parjat-a-no.htmlA repülő utasterében, mindenki szeme láttára elégítette ki a párját a nő. IntimOrigoÖt dolog, ami leginkább elveszi a nők kedvét a szextől (18+)http://www.life.hu/intim/20190524-ot-dolog-ami-leginkabb-elveszi-a-nok-kedvet-a-szextol.htmlMi az, ami a nőket leginkább elriasztja a szextől? Kiderült! Intim--A német kalauznő szexfilmet forgatott a kiürült vonaton (18+)http://www.life.hu/intim/20190524-a-nemet-kalauzno-szexfilmet-forgatott-a-kiurult-vonaton.htmlAmatőr szexfilmeket készített a német kalauznő a már kiürült vonaton: az egyenruháját is viselte a felvételeken. IntimOrigoA német kalauznő szexfilmet forgatott a kiürült vonaton (18+)http://www.life.hu/intim/20190524-a-nemet-kalauzno-szexfilmet-forgatott-a-kiurult-vonaton.htmlAmatőr szexfilmeket készített a német kalauznő a már kiürült vonaton: az egyenruháját is viselte a felvételeken. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.