Öt nő vallott arról, hogyan is tudta meg, hogy a párja megcsalta.

Elolvastam a szeretője üzenetét 

Pont a szüleimnél voltunk, amikor kapott egy üzenetet a telefonjára a szeretőjétől. Elolvastam, az állt benne, hogy a csaj lefoglalta a hotelszobát, már bekészítette a legszexisebb bugyiját, és rendelt pezsgőt is... Persze azonnal szakítottam vele. 

Telefonon közölte 

Telefonon közölte velem. Azzal magyarázta, hogy szerinte én löktem őt más nők karjaiba, mert az új munkám miatt annak idején rengeteget dolgoztam, és elhanyagoltam őt...

Bevallotta, hogy lefeküdt az exével 

Egyik reggel kaptam tőle egy SMS-t, amelyben közölte, hogy lefeküdt az exével. Teljesen összetörtem, azt éreztem, hogy megalázott. Veszekedtünk egy sort, aztán szakítottam vele.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

A barátaim közölték 

Először csak pletykaként jutott el hozzám a hír, miszerint a párom megcsalt egy barátunkkal. Aztán két másik barátom eljött hozzám, és mondták, beszélniük kell velem. Akkor mondták el, hogy valóban megcsalt. 

Szakított velem, de csak később derült ki, hogy miért 

Több mint öt évig voltunk együtt, és én már az esküvőről álmodoztam. Eljegyzés helyett azonban váratlanul közölte velem a párom, hogy szakítani szeretne. Akkor még nem árulta el az igazi okot, az csak később derült ki: beleszeretett egy közös barátunkba – írja a Metro.