Ölelés, simogatás, kézfogás – a legtöbb emberben ezek a szavak jó érzést keltenek, ám akadnak olyanok is, akik érzelmeiket inkább szavakkal vagy más tettekkel fejezik ki. A Jobb ember leszek! mozgalmunk júniusi kihívásában arra szeretnénk mindenki buzdítani, hogy fejezze ki az érzelmeit érintéssel.

Van, aki ölelgetős, puszilkodós típus, de olyan is akad, aki valósággal berzenkedik attól, hogy más embereket megérintsen. A Jobb ember leszek! mozgalmunk júniusi kihívásában arra szeretnénk mindenki buzdítani, hogy fejezze ki az érzéseit érintéssel. 

Érzéseidet fejezd ki érintéssel a szeretteid feléForrás: Shutterstock

Ha hosszú ideje vagy együtt a pároddal, a mindennapok rohanásában talán kivesztek az apró gesztusok, ölelések a kapcsolatból. Hozd vissza ezeket a hétköznapokba! Köszönjetek el egymástól csókkal, öleljétek meg egymást, sétáljatok kézen fogva!

Gyermekeink felé is fejezzük ki az érzéseinket egy-egy simogatással, öleléssel. A dicsérő szavak még jobban esnek egy pacsi vagy egy ölelés kíséretében. De akár egy kis dorgálás után is jól jöhet, hogy kimutassuk, azért nem haragszunk annyira. 

Köszöntsd érintéssel rég nem látott testvéreidet, szüleidet vagy akár barátaidat, hidd el, nemcsak nekik, neked is jólesik majd.

Csatlakozz a Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmához
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen feladatokkal készültünk még a 2019-es évre, ide kattintva olvasd el az erről szóló cikkünket. A szerkesztőség tagjai sem tétlenkednek majd. Minden egyes hónapban a Life.hu más-más munkatársa teljesíti az éppen aktuális kihívást, tapasztalatait pedig egy cikkben meg is osztja a hónap végén. Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz, hogy 2019-ben mind egy kicsit jobb emberek legyünk!