A nyári szünetről beszélgetett Ábel Anita és vendégei a NőComment! című műsorban, amikor Ábel egy meghökkentő történetet mesélt el. 

Meghökkentő történetet mesélt el Ábel Anita a NőComment! című műsorban – szúrta ki a Velvet. A téma a nyári szünet volt, Ábel pedig arra szeretett volna rávilágítani, hogy az ő gyermekkorában sem volt feltétlenül könnyebb a helyzet, mint most. 

Ábel Anita egy kamaszkori történetet mesélt elForrás: Facebook/Ábel Anita

"Én egyszer, nem is tudom... 14 éves lehettem, vagy talán még fiatalabb, ültünk a Margitszigeten a Rózsaligetben. Egyszer csak azt hallottuk, hogy "psszt, psszt..." Megfordultunk, és ott állt a ballonkabátos ember, fityfili a lába között. A barátnőm, ő szemüveges volt, de éppen akkor nem volt rajta. Mondtam neki, hogy nézd már, itt egy mutogatós ember. Erre ő: Hol, hol? Szóltam neki, hogy ne menj közelebb. Aztán elkezdtünk röhögni, és mondtam az embernek, hogy azért én ezt nem mutogatnám. Majd megfordultam, és beszélgettünk a barátnőmmel tovább" – mesélte Ábel Anita. 

Kissé megijedtek, így felnőtt segítségét is kérték. Egy pár jött velük szembe a szigeten, akiket megszólítottak, ám ők inkább látni akarták a mutogatós férfit, mint megvédeni a lányokat.