Kelemen Anna anyaszült meztelenül állt modellt: fotó

fotó meztelen Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna az elmúlt időszakban mindenkit meglepett, hiszen szinte csak ruhában fotózta magát. Ám ezúttal ismét kimaxolta a szexisség fogalmát.

Instagram posztjában teljesen pucéran mutatja meg magát az egykori nyuszilány Kelemen Anna, aki nagy valószínűséggel csak a közösségi oldal szabályzata miatt takarta el emojikkal mellbimbóit és intim testrészét. Annának korábban már meggyűlt a baja az Instával, ugyanis szexi képei miatt letiltották egy időre, így kicsit óvatosabb lett posztolás közben.

Férfi követői egészen bevadultak a fotó láttán és bókokkal árasztották el Annácska fotóját.

"Imádlak te kívánatos gyönyörűség"

"Az Ország bombázója!"

Kelemen Anna a melleit fogdosva jelentette be, hogy ő egy konzervatív ember

Annácska nem a tűzijátékról posztolt az Instagram-oldalára, hanem egy igen komoly üzenettel lepte meg a követőit, a tőle megszokott stílusban.

Berki Mazsi fotója gyanús lett a követőknek: babát várhat Berki Krisztián feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190910-berki-mazsi-fotoja-gyanus-lett-a-kovetoknek-babat-varhat-berki-krisztian-felesege.htmlAzt gyanítják a követők, hogy Berki Mazsi babát vár. TV + SztárokOrigoBenkő László Máté Péterről nyilatkozott: az énekes halála nem tépte el a kötelékethttp://www.life.hu/sztarok/20190910-benko-laszlo-mate-peterrol-nyilatkozott-az-enekes-halala-nem-tepte-el-a-koteleket.htmlMáté Péter 35 éve távozott az élők sorából, halála azonban nem tépte el a közte és Benkő László között húzódó köteléket. Gyerekkoruk óta ismerték egymást. TV + SztárokOrigoClint Eastwood halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-clint-eastwood-halalhiret-keltettek.htmlÉl és virul Clint Eastwood, akinek nemrég halálhírét keltették.TV + Sztárok--Nem tudott dönteni két pasi között: végül távoznia kellett a Love Island szőkeségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-nem-tudott-donteni-ket-pasi-kozott-vegul-tavoznia-kellett-a-love-island-szokesegenek.htmlKarola esett ki a Love Island című műsorból. TV + SztárokOrigoSzívinfarktusban meghalt a divatervező és műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-szivinrkatusban-meghalt-a-divatervezo-es-musorvezeto.htmlElhunyt Chris March divattervező és műsorvezető. A férfi halálát szívinfarktus okozta. TV + Sztárok--Vajna Timit ábrázoló törölközőt lehet vásárolni Olaszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-vajna-timit-abrazolo-torolkozot-lehet-vasarolni-olaszorszagban.htmlVajna Timi arcképével árulnak törölközőket Olaszországban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.