Meglepő őszinteséggel vallottak a nők: ezért nem szőrtelenítenek

Forrás: Shutterstock -
szokás szőrtelenítés őszinteség intim borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a nők tudják, hogy a szőrtelenítés elengedhetetlen része az életnek, akadnak bőven, akik a természetesség hívei, és elő se veszik a borotvát, ugyanis büszkék szőrzetükre -írja a Ripost. A nők egy fórumon vallottak arról, miért nem szőrtelenítenek.

„Nem érdekel, hogy a társadalom mit vár el tőlem. Nem borotválom a hónaljamat, és kész."

„Soha, sehol nem borotválkozom vagy gyantázok. Régen megtettem, mindenhonnan eltüntettem a szőrszálakat, mert úgy gondoltam, hogy gusztustalan, ha szőrös vagyok. Mióta nem csinálom, érdekes módon sokkal magabiztosabb vagyok."

„Semmimet nem szőrtelenítem; és, ha egy pasinak ezzel problémája akadt, akkor nyilvánvaló, hogy képtelen egy olyan kaliberű nővel bánni, amilyen én vagyok."

Forrás: Shutterstock

„Én nem lázadásból hagyom a szőrt, hanem egyszerűen lusta vagyok. Ha bárki kérdezi, azt szoktam mondani, hogy bőrproblémáim vannak, és sajnos nem borotválkozhatom."

„Nem borotválom a lábam, mégis hordok ruhákat, miniszoknyákat. Szoktam látni megvető pillantásokat, de nem különösebben izgat."

„Tudom, hogy sok feminista lázadásból nem szőrtelenít, de én nem amiatt: egyszerűen marha idegesítő mindenhonnan leszedni a szőrt."

Forrás: Shutterstock

„Nekem szerencsém van, nem túl erősek a szőrszálaim, így felesleges lenne például a lábamat leborotválni. Még soha, senki nem vette észre, hogy nem szőrtelenítek."

„Én térd felett soha nem borotválom a lábam, meg mást sem. De a férfiak azt se vennék észre, ha térd alatt is meghagynám a szőrt."

„Nagyon egyszerűen oldom meg: nem hordok szoknyát és rövidnadrágot, így nem kell leborotváljam a lábaimat."

„Én mindenhol szőrtelenítek, csak az intim részeimen nem; egy pici fazont persze nyírok neki. Nincs az a férfi a világon, aki rábeszélne, hogy gyantáztassam le."

Forrás: Shutterstock

„Nekem sokkal rosszabbul néz ki, ha leborotválom a szőrt. Ugyanis rengeteg szőrszálam benő utána, tiszta kiütés vagyok. Ez nem szexibb, mint a vékony szőrszálak szerintem."

„Én szeretném borotválni magam, de egyszerűen mindig megfeledkezem róla. A férjem pedig azt mondja, neki így is tetszem, nem a csupasz vagy nem csupasz lábam miatt szeret."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.