Bár a nők tudják, hogy a szőrtelenítés elengedhetetlen része az életnek, akadnak bőven, akik a természetesség hívei, és elő se veszik a borotvát, ugyanis büszkék szőrzetükre -írja a Ripost. A nők egy fórumon vallottak arról, miért nem szőrtelenítenek.

„Nem érdekel, hogy a társadalom mit vár el tőlem. Nem borotválom a hónaljamat, és kész."

„Soha, sehol nem borotválkozom vagy gyantázok. Régen megtettem, mindenhonnan eltüntettem a szőrszálakat, mert úgy gondoltam, hogy gusztustalan, ha szőrös vagyok. Mióta nem csinálom, érdekes módon sokkal magabiztosabb vagyok."

„Semmimet nem szőrtelenítem; és, ha egy pasinak ezzel problémája akadt, akkor nyilvánvaló, hogy képtelen egy olyan kaliberű nővel bánni, amilyen én vagyok."

Forrás: Shutterstock

„Én nem lázadásból hagyom a szőrt, hanem egyszerűen lusta vagyok. Ha bárki kérdezi, azt szoktam mondani, hogy bőrproblémáim vannak, és sajnos nem borotválkozhatom."

„Nem borotválom a lábam, mégis hordok ruhákat, miniszoknyákat. Szoktam látni megvető pillantásokat, de nem különösebben izgat."

„Tudom, hogy sok feminista lázadásból nem szőrtelenít, de én nem amiatt: egyszerűen marha idegesítő mindenhonnan leszedni a szőrt."

Forrás: Shutterstock

 „Nekem szerencsém van, nem túl erősek a szőrszálaim, így felesleges lenne például a lábamat leborotválni. Még soha, senki nem vette észre, hogy nem szőrtelenítek."

„Én térd felett soha nem borotválom a lábam, meg mást sem. De a férfiak azt se vennék észre, ha térd alatt is meghagynám a szőrt."

„Nagyon egyszerűen oldom meg: nem hordok szoknyát és rövidnadrágot, így nem kell leborotváljam a lábaimat."

„Én mindenhol szőrtelenítek, csak az intim részeimen nem; egy pici fazont persze nyírok neki. Nincs az a férfi a világon, aki rábeszélne, hogy gyantáztassam le."

Forrás: Shutterstock

„Nekem sokkal rosszabbul néz ki, ha leborotválom a szőrt. Ugyanis rengeteg szőrszálam benő utána, tiszta kiütés vagyok. Ez nem szexibb, mint a vékony szőrszálak szerintem."

„Én szeretném borotválni magam, de egyszerűen mindig megfeledkezem róla. A férjem pedig azt mondja, neki így is tetszem, nem a csupasz vagy nem csupasz lábam miatt szeret."