Szeretőnek lenni nem mindig rossz, még akkor sem, ha a másik fél házas, sőt! Talán épp ez adja az ilyen fajta kapcsolatok pikantériáját. Nők meséltek arról, hogy miként élik meg a szeretői státuszt.

Nem ítélem le a kapcsolatunkat. Bár későn találkoztunk, mert ő már nős volt, a szerelemünk tiszta. Én élvezem, amikor velem van, és elfogadom, amikor a feleségével. Nem akarom, hogy miattam vessen véget egy alapvetően jól működő házasságnak, de nem is tudok róla lemondani - Abigél, 45 éves.

Évek óta szerető vagyok és nagyon élvezem. Mindig csak a jót kapom belőle, mindne együtt töltött percet megtöltünk szenvedéllyel és értékeljük is ezeket. Nincs fásultság, nincsenek szürke hétköznapok

- Anita, 32 éves.

"Mindig csak a jót kapom belőle"Forrás: Shutterstock

Több évig voltunk együtt, de szakítottunk, mert ő gyerekeket akart, de én nem. Ő megházasodott, családja lett, de az élet újra egymás mellé sodort minket. Hónapok óta szeretők vagyunk és én rettentően szeretem ezt. Szabad vagyok, de szerelmes is, nincs rajtam nyomás. Nem tudom meddig tartható fent ez az állapot - leginkább az ő részéről -, de remélem még sokáig - Nati, 28 éves.

Nagyon szeretem őt, de tudom, hogy sosem hagyná el a feleségét és a gyerekeit, nem adná fel azt az életet, amit felépített magának. Idősebb nálam, talán normál kapcsolatot nem is tudnánk igazán kialakítani. Ezért megelégedtem a második hellyel - Klára, 25 éves.