A férfiak elárulták, miért szexisebb egy telt nő

Forrás: Thinkstock -
szexi párkapcsolat férfi telt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjainkban szinte minden nő karcsú testre vágyik, mert azt tartják szépnek és szexinek, ezért sokan görcsösen próbálják elérni a szerintük ideális alakot. Kiderült azonban, hogy sok férfi számára igenis vonzóbbak telt idomok. És hogy miért? Azt elárulták ők maguk.

„A teltebb nők bőre sokkal puhább és bársonyosabb, akárhová nyúlok, kellemes és lágy. Ez nekem ezerszer jobb érzés, mint egy csontot tapogatni.„

„Az én barátnőmön vannak pluszkilók, de ő mindig vidám és felszabadult. Imádom benne ezt az életörömöt, és azt is, hogy együtt ehetünk. Ugyan eljár néha konditerembe, de szerencsére nem fogyókúrázik."

A férfiak imádják a telt, nőies idomokat. Forrás: Thinkstock

„Számomra a feleségem telt, kerek fenekének a látványa már önmagában izgató, elég ha csak rácsapok, vagy hátulról nézem szex közben. Van mibe belemarkolni, imádom, ahogy reng a feneke, ennél erotikusabb számomra nincs is."

„Másként oszlik meg a nőkön és a férfiakon a zsír, és ez így van jól. Szeretem férfinak érezni magam, és ez akkor sikerül, ha egy nő igazán nő, kerekded, gömbölyű. Nem pedig egy nemtelen, egyenes valami."

„Ha egy nő önmagával elégedett, jól érzi magát a bőrében és magabiztos, az mindennél szexisebb. Ilyenkor egyáltalán nem érdekel, hogy esetleg narancsbőrös. Kit zavar néhány gödröcske? Ezzel csakis a nők foglalkoznak." - írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.