Fizetős oldalon mutatják meg bájaikat a szexi, szörfös lánytesók - Fotó

Ellie-Jean Coffey Holly-Daze Coffey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádták az Instagramon a szexi, ausztrál szörfös testvérpárt, Ellie-Jean Coffey és Holly-Daze Coffey ugyanis elárasztotta a közösségi médiát dögös fotóikkal. Ám úgy döntöttek, még ennél is többet mutatnak magukból egy fizetős oldalon.

Ellie-Jean Coffey és Holly-Daze Coffey a tenger szerelmesi. A szexi testvérpár gyakran mutatta meg az Instagramon, milyen amikor dögös bikiniben szelik habokat vagy éppen a homokban fetrengenek.

Most azonban úgy döntöttek, hogy kissé merészebb fotókat is megosztanak magukról, mégpedig pénzért. Az OnlyFans nevű oldalon a rajongók láthatják kerekded idomaikat egészen közelről, sőt akár széttárt lábaikat amennyiben fizetnek érte.

Viszont a lányok az első száz előfizetőt vették fel a listára. És azt is megszabták, hány fővel kívánnak csevegni – írta a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.