A karantén miatt vágtak bele, ma már havi 23 milliót keresnek

szexvideó szex karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki tulajdonképpen jól járt a koronavírus megjelenésével. Az a pár biztosan, akik szexvideókat kezdtek készíteni a karantén alatt, amit később pénzért árultak. Ma már havi 23 millió forintot keresnek vele.

Sokaknak párkapcsolati problémái akadtak az állandó bezártság miatt.
Luana Kazaki és Arthur O Urso úgy döntött, hogy tesznek az ellen, hogy ellaposodjon a házasságuk, és igyekeztek feldobni a mindennapjaikat, mégpedig úgy, hogy elkezdtek szexvideókat forgatni. Majd pénzért cserébe megosztották az OnlyFans-on.

Annyira népszerűek lettek, hogy ma már elképesztő összegeket keresnek vele. Havi 56 ezer font folyik be a kasszába, ami 23 millió forintnak felel meg - írta a Daily Star. Ők bizony jól jártak a járvánnyal!
A házaspár egyébként nem rest megosztani a tapasztalatait más párokkal is, sokaknak adnak tanácsot, hogyan pezsdítsék fel a kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.