pornószínésznő pornó Disney Channel Maitland Ward
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bella Thorn után most a Disney Channel újabb egykori gyerekszínésze döntött úgy, hogy pornózással keresi a kenyérre valót. Maitland Ward komoly sikereket is elért a szakmában.

Nem csak Bella Thorn vetkőzte le a Disney Channelen megismert bájos, kislányos karakterét. Egy másik gyerekszínész, A kis gézengúz sztárja, Maitland Ward is úgy döntött, hogy új irányba indul el a karrierjét illetően, és a pornóiparban próbál szerencsét.

Úgy tűnik, be is jött neki: a színésznő megkapta a pornó Oscárjának számító AVN-díjat. Ráadásul nem ez az első kitűntetése, számtalan elismerést bezsebelt már a szakmától.

Ám Ward továbbra is vállal szerepeket sorozatokban, hamarosan egy új amerikai sitcomban láthatjuk, amelyben éppen egy pornóst játszik, aki összeáll egy íróval, hogy megmentsék a stúdióját a csődtől – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.