Egy férfi és egy nő Pilát Gábor szerelem álmok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Vannak gyönyörű pillanatok az ember életében, amiket szeret „visszaálmodni", mert ezekben a pillanatokban meghúzódik a remény, hogy egyszer még újra átélheti őket. Természetesen csak a legjobbakat szeretnénk újraélni, a rosszakat a föld legtávolabbi pontjára száműznénk, ha tehetnénk. Valószínűleg ezzel el is követnénk a legnagyobb hibát, hiszen amikor valaki az életet csak élvezni akarja, akkor elveszíti azt, de ha minden nehézségével együtt vállalja és megéli, akkor megnyeri az egészet.

Vannak gyönyörű pillanatok az ember életében, amiket szeret „visszaálmodni" Forrás: Shutterstock

Ez nem azt jelenti, hogy fel kéne adni az álmokat. Az ember szabadsága az, hogy álmodik, az álmok sorsa az ébredés, de ha az ember küzd az álmaiért, és ha tényleg el tudja képzelni őket, valóra válhatnak.

Véleményem szerint, sem a világ legjobb tematikájával megtartott előadás, sem könyv vagy bármilyen életvezetési, párkapcsolati tanácsadás sem fog átütő és stabil eredményt hozni, ha nincs meg az emberben a változtatás határozott szándéka és a megfelelő gyakorlatba történő átültetés.

Pilát Gábor, a Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal megalapítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.