Brutál szexi: alig takarja valami Marjai Judit hatalmas kebleit - Fotó

mell fotó szexi Marjai Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
50 felett is elképesztő teste van a gyönyörű modellnek, Marjai Juditnak. Rajongói örömére most egy olyan fotót posztolt Instagram-oldalára, mely szinte teljesen láttatni engedni a modell hatalmas kebleit. 

Marjai Judit már elmúlt 50 éves, de ez az alakján egyáltalán nem látszik meg, legalább 15-20 évet letagadhatna. A jelek szerint a modell is büszke testére, hiszen szívesen mutogatja magát követőinek akár egy csipke fehérneműben, akár egy szexi combfixben.

Legutóbb szelfijével, melyen egy szinte átlátszó selyem felsőt visel, szinte felrobbantotta az internetet. A fotón ugyanis jól látszanak hatalmas mellei, ahogy kibuggyannak a szétnyíló szexi köntösből. A modell többek között azt írta a szelfi mellé, hogy "#nemcsakahúszévesekéavilág" és a fotóját elnézve ez így is van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.