plasztikai műtét fotó reality szereplő bikini mellplasztika Chloe Ferry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem vállalják fel, hogy átestek valamilyen szépészeti beavatkozáson, sőt szégyellik is. Nos, ez a brit reality-sztár bátran vállalja a plasztikát, sőt olyan fotót osztott meg magáról, amin még a műtéti hegek is látszanak.

Chloe Ferry, akit az angol Geordie Shore című valóságshow-ban ismert meg a közönség, nemrég egy mellnagyobbító műtéten esett át. A fiatal modell nem most először feküdt kés alá, több testrészét is korrigáltatta már. Állítása szerint eddig 50 ezer fontot, azaz több mint 21 millió forintot költött a plasztikai műtétekre.

A lány mostani fotója közvetlenül legújabb beavatkozása, mellplasztikája után készült és mindössze egy falatnyi bikiniben pózol a késő őszi napsütésben. A fotón látszanak a melle alatt található műtéti hegek, amit a követői azonnal szóvá is tettek - írta a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.