Ahogy eddig az elmúlt években mindig, így idén is nyilvánosságra hozott néhány érdekes statisztikát a PornHub. Többek között az is kiderült, hogy mi lett a legnépszerűbb pornós keresőszó.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a PornHub idén is közzétette a legérdekesebb statisztikáit.

2018-ban a Fortinte, vagyis az elképesztően népszerű videojáték címére, 2019-ben pedig az „amatőr", és a „földönkívüli" kifejezésekre kerestek rá a legtöbbször a pornóoldalon, addig a 2020-as év keresőszava nem meglepő módon a „karantén" volt. Idén, 2021-ben pedig a „hentai" lett a győztes - írja a The  Sun.

A hentai a japán képregényes és rajzfilmes műfajok, a manga és az anime világába tartozik. A hentai karakterinek szexuális jegyei bizarrul eltúlzottak, magának a a hentai szónak eredeti jelentése: perverz. 

Kiderült, mi volt idén a legnépszerűbb pornós keresőszó (18+) (A kép illusztráció)Forrás: Shutterstock

A hentai után dobogó második fokán a „romantikus" pornó állt, harmadik helyen a „csoportos szex" végzett. A satisztikából kiderült, hogy a legtöbb nő a Fülöp-szigeteken, Kolumbiában, és Argentínában néz pornót. A nők leggyakrabban a „leszbikus", a „japán" és a „MILF" kifejezésekre keresnek.

Idén átlagosan 9 percet és 55 másodpercet töltöttünk egyszerre pornónézéssel, majdnem fél perccel kevesebbet, mint tavaly. A legtovább a Fülöp-szigeteken nézik a videókat, átlagosan tizenegy és fél percig, majd Japán és Franciaország következik ezen a listán, három, illetve két másodperccel túl a tíz percen.

A legnépszerűbb pornónéző időszak világszerte a vasárnap, este tíz óra és éjfél között, a legkevesebben pedig péntek esténként néznek pornót.

A legnépszerűbb pornósztárok: Lana Rhoades, Abella Danger és Eva Elfie.