Kiderült, mi volt idén a legnépszerűbb pornós keresőszó (18+)

Forrás: Shutterstock -
fashion week pornó statisztika online
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy eddig az elmúlt években mindig, így idén is nyilvánosságra hozott néhány érdekes statisztikát a PornHub. Többek között az is kiderült, hogy mi lett a legnépszerűbb pornós keresőszó.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a PornHub idén is közzétette a legérdekesebb statisztikáit.

2018-ban a Fortinte, vagyis az elképesztően népszerű videojáték címére, 2019-ben pedig az „amatőr", és a „földönkívüli" kifejezésekre kerestek rá a legtöbbször a pornóoldalon, addig a 2020-as év keresőszava nem meglepő módon a „karantén" volt.

Idén, 2021-ben pedig a „hentai" lett a győztes

- írja a The Sun.

A hentai a japán képregényes és rajzfilmes műfajok, a manga és az anime világába tartozik. A hentai karakterinek szexuális jegyei bizarrul eltúlzottak, magának a a hentai szónak eredeti jelentése: perverz.

Kiderült, mi volt idén a legnépszerűbb pornós keresőszó (18+) (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A hentai után dobogó második fokán a „romantikus" pornó állt, harmadik helyen a „csoportos szex" végzett. A satisztikából kiderült, hogy a legtöbb nő a Fülöp-szigeteken, Kolumbiában, és Argentínában néz pornót. A nők leggyakrabban a „leszbikus", a „japán" és a „MILF" kifejezésekre keresnek.

Idén átlagosan 9 percet és 55 másodpercet töltöttünk egyszerre pornónézéssel, majdnem fél perccel kevesebbet, mint tavaly. A legtovább a Fülöp-szigeteken nézik a videókat, átlagosan tizenegy és fél percig, majd Japán és Franciaország következik ezen a listán, három, illetve két másodperccel túl a tíz percen.

A legnépszerűbb pornónéző időszak világszerte a vasárnap, este tíz óra és éjfél között, a legkevesebben pedig péntek esténként néznek pornót.

A legnépszerűbb pornósztárok: Lana Rhoades, Abella Danger és Eva Elfie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.