Kórházban kötött ki az ötórás szexmaraton után: bizarr, ami a férfi péniszével történt

Amanda Nicole intim szexmaraton felnőtt gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan álmodozunk több órán át tartó szexkalandról. Ebben volt része Amandának és aktuális szexpartnerének, ám az ötórán át tartó gyönyör után a párocska a kórházban kötött ki.

Az OnlyFans-on is megtalálható Amanda Nicole szerette volna átélni az órákig tartó gyönyört, ezért otthonában fogadta alkalmi partnerét. A dögös hölgyemény szexi fehérneműt húzott, és gyertyákat gyújtott a tökéletes élmény reményében, a férfi viszont egy kis türelmet kért tőle, amíg ő visszaszalad a kocsijához.

Az öt órán át tartó szexmaraton után a férfi jelezte Amandának, - akit egyébként Scarlett Johansson hasonmásaként tartanak számon -, hogy elfáradt, és lefeküdne aludni, ám néhány óra múlva felkeltette a 27 éves lányt, és közölte vele, hogy kórházba kellene menniük. Kiderült, hogy a férfi jelentős mennyiségű potencianövelőt vett be a maratoni menet előtt, ami kínzó és nem múló erekciót eredményezett. Amanda szerint a pasi hímvesszője olyan volt, mintha fel akarna robbanni, és elkékült.

A kórházban a férfi először morfiumot kapott, ám az nem használt, így egy injekciót nyomtak a péniszébe -írja a Daily Star cikke alapján Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.