Tóth Andi legutóbbi, arcpirítóan szexi képe felrobbantott az Instagramot

fotó kritika szexi komment bugyi nélkül Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi legutóbbi, igazán kihívó fotója alá csak úgy záporoznak a kommentek. Az énekesnő kapott hideget-meleget a kommentelőktől.

Már többször kiderült Tóth Andiról, hogy egyáltalán nem szégyellős, rendszeresen oszt meg magáról szexi képeket közösségi oldalán. Az énekesnő legutóbb melltartó nélkül, bugyiban villantotta meg formás alakját, ezúttal pedig még bugyit is elfelejtett felvenni, aminek meg is lett a következménye.

Andi legutóbbi képe alá záporoztak a kommentek, és bár rengetegen dicsérték az énekesnőt, sokaknál kiverte a biztosítékot a sokat mutató kép.

"Ez nem te vagy Andi. Rossz az irány" - írta valaki, majd egy másik kommentelő folytatta: "Egy ilyen gyönyörű nő hogy lehet ilyen ronda?"

Persze az énekesnő rajongói sem hagyták szó nélkül a képet: "Nagyon dög", "Te egyéniség vagy. Ne törődj senkivel" - írták a képhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.