Plasztikáztatta magát Gabriela Spanic: rögtön ki is pakolta hatalmas melleit (18+)

Forrás: Gabriela Spanic/Instagram -
mell fotó Gabriela Spanic mellei videó plasztika Gabriela Spanic felnőtt villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű telenovellasztár sosem volt szégyenlős. Gabriela Spanic az ötvenhez közel is kirobbanó formában van és előszeretettel pózol a méreténél néhány számmal kisebb, szűk ruhákban.

Gabrielát a hazai tévénézők elsősorban az itthon is nagy sikerrel vetített szappanoperákból ismerhetik. Hatalmas rajongótáborra tett szert többek között a Paula és Paulina, a Riválisok vagy éppen A bosszú főszereplőjeként. Nemrég viszont más szerepben is kipróbálta magát. Gabriela Spanic volt a Dancing with the Stars első hazai évadának egyik versenyzője, majd a show második szezonjában zsűritagként is kipróbálta magát.

Forrás: Gabriela Spanic/Instagram

A színésznő pedig nem tétlenkedik és a napokban pikáns videóval lepte meg a rajongóit. Gabriela Spanic ugyanis plasztikai beavatkozáson esett át. Azt nem árulta el, hogy ezúttal melyik testrészét műttette meg, de láthatóan büszkén mutogatja a videóban a keblét, amelyet alig tud kordában tartani a szűk bikinifelsővel.

Gabriela videóját itt nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.