plasztikai műtét zsírleszívás darázsderék műtét Gabriella Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabriella Spanic alaposan megváltozott, amióta utoljára láttuk a Dancing with the Stars műsorában. Most elárulta, mi a titka elképesztő alakjának.

A venezuelai színésznő a Dancing with the Stars vége után szinte azonnal kés alá feküdt. Eltávolíttatta a felesleges zsírt és petyhüdt bőrt testéről. Gabriela Spanic őszintén beszélt a új alakjának és 59 centis derekának titkáról egy a közösségi oldalára kitett videóban.

"A negyven feletti nők bőre már nem tapad úgy a testhez, ez egy normális öregedési folyamat, amelyet edzéssel már nem lehet javítani, csak az esztétikai beavatkozás segít. Több műtéti beavatkozáson estem át, zsírleszíváson a testem több részén, feszesítették a bőröm, majd a petyhüdt részeket eltávolították, illetve volt hasplasztikám is" – sorolta a 48 éves színésznő.

Spanic azt is elmesélte, hogy a műtét után nagyon oda kellett figyelnie magára. Két hónapig egy, a testére szorosan tekert, széles övet kellett hordania, de különböző krémekkel és lézeres kezelésekkel is támogatta testének mielőbbi gyógyulását.

"Az összes eljárás, amelyen átestem, rendkívül fájdalmas volt, de elégedett vagyok az új testemmel. Megérte a fájdalmat" – mosolygott a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.