Szörnyszájat csináltatott magának a modell, aki gigászi méretű fenekével leülni sem tud rendesen

plasztikai műtét plasztikai beavatkozás plasztika Natasha Crown gigafenék fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerb-svéd származású modell elhatározta, hogy ő lesz a leghatalmasabb fenekű nő a világon és nem sajnálja sem a pénzt, sem az időt arra, hogy megvalósítsa az álmát.

Natasha Crown azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egymás után többször is kés alá feküdt. A sebészek eddig öt brazil fenékfeltöltést hajtottak végre rajta, ennek eredményét pedig emberek millió láthatják az Instagramon. Natasha azonban nemcsak a plasztikai beavatkozásoknak, hanem a hízókúrának is köszönheti méretes idomait.

A hölgy a feneke mellett a száját is feltöltette, amely viszont meglehetősen eltorzult a plasztikázás hatására. Bizarr fotóit és évről évre egyre nagyobb fenekét viszont imádják a követői. Már kétmillió ember figyeli Natasha Instagram-oldalát, így többen is láthatták, ahogy egyik legutóbbi képén a modell azzal küzd, hogy méretes hátsójára le tudjon ülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.