Kandász Andi bármikor megcsalhatja a férjét, házastársának azonban tilos a félrelépés

Forrás: TV2 -
Elhajlási engedély házastárs házasság feleség Kandász Andrea férj félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen meglepő dolgokról rántotta le a leplet a TV2 műsorvezetője. Kandász Andrea elárulta, hogy férjétől hivatalosan is megkapta az elhajlási engedélyt, azaz bármikor, bárkivel lefeküdhetne, ez házastársát egyáltalán nem zavarná.

Andinak és férjének is van féltékenységből eredő rossz tapasztalata, és tudják jól, hogy a házasságok nagy részét a "zöld szemű szörny" teszi tönkre. Ez vezérelhette Andi kedvesét, Ferit abban, hogy örök életre megadja szerelmének az elhajlási engedélyt.

– mesélte a Borsnak a TV2 műsorvezetője. Andi bevallotta, hogy ettől a lehetőségtől nem nevezné a kapcsolatukat nyitott házasságnak, és elárulta azt is, hogy habár ő megcsalhatná férjét, Feri ezt nem tehetné meg.

Kandász Andrea és férje a Drágám, add az életed! c. műsor forgatásán Forrás: TV2

"Én nem adok neki ilyen jogosítványokat, hiszen feltételek nélkül bízom benne, így miért is lenne szüksége rá. A nők ebből a szempontból másként működnek. (...) Az elhajlási engedély már más tészta. Neki ez nem jár" – mesélte nevetve Andi, aki szerint az őszinte kommunikáció lehet a kulcsa annak, hogy már 25 éve élnek boldog házasságban.

Kandász Andi és férje kapcsolata különleges, korábban például azzal sokkolták a nyilvánosságot, hogy elárulták, szeretnek a természetben, az erdőben szeretkezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.