Kiderült, mit kapott ajándékba a toitoi mögötti szexért Azahriah rajongója

Instagram -
szexbotrány toitoi Azahriah szexbotránya szex Azahriah Baukó Attila palacsintafesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május végén egy vírus sebességével söpört végig a magyar internetes oldalakon a feltörekvő fiatal énekestehetség, Azahriah szexvideója. A fiatal sztár egy rajongójával került intim viszonyba az egyik fellépése után, méghozza a nyilvános vécék árnyékában.

Az eset után rögtön megszólalt Azahriah, aki elmondta, nagyon bánja a történteket, főképp azért, mert nem akart így bánni a barátnőjével. A szexbotrány miatt sokan csalódtak az énekesben, ám paradox módon mégis nőtt a követőinek a száma.

"Sok csalódáson vagyunk már túl, sokszor adtam második esélyt, az esetek nagy részében nem volt értelme... ettől függetlenül nem bántam meg, mert legalább biztosra kiderült minden. És volt olyan is, hogy utána jó volt, és teljesen más miatt mentünk szét"

– írta saját oldalán az énekes volt barátnője, akit nagyon felbosszantottak azok az ismeretlen "jóakarók", akik az ő oldalára álltak és keményen kritizálták tette miatt Azahriah-t. Úgy tűnt, hamar elcsitul a botrány, ám ekkor megszólalt az a lány, akivel az énekes összejött a palacsintafesztivál egyik toitoi vécéje mögött.

Azahriah Instagram

mesélte a rajongó, aki nemrég újabb részleteket is elárult az estéről. Azahriah ugyanis nem hagyta, hogy az aktus után a lány üres kézzel távozzon.

– idézi a lány szavait a nuus.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.