Május végén egy vírus sebességével söpört végig a magyar internetes oldalakon a feltörekvő fiatal énekestehetség, Azahriah szexvideója. A fiatal sztár egy rajongójával került intim viszonyba az egyik fellépése után, méghozza a nyilvános vécék árnyékában.

Az eset után rögtön megszólalt Azahriah, aki elmondta, nagyon bánja a történteket, főképp azért, mert nem akart így bánni a barátnőjével. A szexbotrány miatt sokan csalódtak az énekesben, ám paradox módon mégis nőtt a követőinek a száma.

"Sok csalódáson vagyunk már túl, sokszor adtam második esélyt, az esetek nagy részében nem volt értelme... ettől függetlenül nem bántam meg, mert legalább biztosra kiderült minden. És volt olyan is, hogy utána jó volt, és teljesen más miatt mentünk szét"

– írta saját oldalán az énekes volt barátnője, akit nagyon felbosszantottak azok az ismeretlen "jóakarók", akik az ő oldalára álltak és keményen kritizálták tette miatt Azahriah-t. Úgy tűnt, hamar elcsitul a botrány, ám ekkor megszólalt az a lány, akivel az énekes összejött a palacsintafesztivál egyik toitoi vécéje mögött.

AzahriahInstagram

Hátramentem, megölelt, és mondta, hogy minek üldögélek ott egyedül. (...) Majd Ati hátrahívott a wc mögé, hogy ő mondani akar valamit, erre adott egy homlokpuszit, majd lekapott, a többit meg hát na, tudod jól

mesélte a rajongó, aki nemrég újabb részleteket is elárult az estéről. Azahriah ugyanis nem hagyta, hogy az aktus után a lány üres kézzel távozzon.

Elkísértük őket a kocsihoz, akkor kaptam Atitól egy gitárpengetőt plusz egy ölelést, és azt mondta, hogy vigyázzunk az úton. Mikor már majdnem itthon voltam, akkor írt, hogy küldtek neki egy videót a dologról

– idézi a lány szavait a nuus.hu.